Salı, Mayıs 27, 2014

Hasköyspor futbol okuluna talep artıyor

Süper Amatör Lig ekiplerinden Hasköy Spor Kulübü alt yapıya büyük önem veriyor. A takım kaptanı Aytaç İçten’in Antrenörlük yaptığı futbol okulunda çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor.



Beyoğlu ekiplerinden Hasköyspor spor okulu yeni dönemde yeni yapılanma içerisine girdi. Kendi tesislerinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren turuncu-beyazlı minik sporcuların ilerleyen sezonlarda Hasköyspor’un formasını giymeleri beklenirken, öğrenci sayısı da her geçen gün daha fazla artıyor.

IMG_5314
Yerel Futbol Sitesine konuşan Hasköyspor Başkanı Ali Sal amaçlarının Hasköyspor’a futbolcu yetiştirmek olduğunu açıklarken, hem A takımda görev yapan hem de futbol okulunda Antrenörlüğe başlayan Aytaç İçten ise geleceğin sporcularının Hasköyspor futbol okulundan çıkacağını iddia etti.

IMG_5322
İçten ayrıca, futbol okuluna katılan minik sporcuların sosyal bir birey olarak yetişmelerini amaçladıklarını ifade ederken, öğrencilerimizin hem futbolu öğrenmesini sağlıyor, hem de arkadaşlık duygularını geliştirerek yeni dostluklar kazanmalarını ve takım çalışması alışkanlığı kazanarak birlikte üretmenin keyfini yaşamalarını hedefliyoruz dedi.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.