Perşembe, Mayıs 29, 2014

Sultangazi Kulüpler Birliği Başkanı, Osman Büyükgöz oldu

Sultangazi Spor Kulüpleri, Zara Ekinli Spor Tesislerinde 4. Kez bir araya gelerek Sultangazi Kulüpler Birliği’ni kurma kararı aldı.sultangazi_kulupler_birligi_baskani_osman buyukgoz
Zara Ekinli Spor Tesislerinde yapılan toplantı açılışında bir konuşma yapan Zara Ekinli Spor Kulübü Başkanı İbrahim Can, “ Dördüncüsünü gerçekleştirdiğimiz bu toplantıda alacağımız kararların amatör spor kulüplerine ve Sultangazi’ye hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmanın ardından kulüp başkanları neden Kulüpler Birliği’nin kurulması gerektiği yönündeki görüşlerini bildirerek, Kulüpler Birliğinin önemine vurgu yaptılar. Toplantıya katılan kulüp başkanlarının bir an önce birliğin kurulması yönünde görüş birliğine vararak, oy birliği ile S. Sultançiftliği Spor Kulübü Başkanı Osman Büyükgöz’ü, Sultangazi Kulüpler Birliği Başkanı olarak seçtiler.

Toplantıya, Sultangazispor, Zara Ekinli Spor, S. Esentepe Spor, S. Sultançiftliği Spor, Özgen Spor, S. İsmetpaşa Spor ve Sultangazi Belediye Spor katılırken Gazi Mahallesi Spor ve İstanbul Gençlerbirliği toplantıya mazeret bildirerek katılmadı.

KAYNAK: www.sultangaziajans.com

 

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...