Salı, Mayıs 27, 2014

Küçükkköyspor’dan anlamlı etkinlik!

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Küçükkköyspor, Soma’da yaşanan maden faciası sonucunda hayatını kaybeden 301 maden işçisi için mevlidi şerif okuttu.



Küçükkköyspor Başkanı Metin Ebret ile Yönetim Kurulu’nun katıldığı ve Küçükköyspor Tesislerinde düzenlenen mevlid programına alt yapı spor okulu ve velileri ile birlikte katıldılar.

 

Kuran-kerim okunmasının ardından bir konuşma yapan küçükköyspor Başkanı Metin Ebret yaptığı konuşmada "bu güzel pazar sabahında bizleri hayırlı dualar için topladı katılanlarında ölmüşlerine Allah’tan rahmet  dileriz. Ayrıca Müslüman aleminin Miraç Kandilini de kutlarım" dedi ve aileleri gençlerin uyuşturucundan  kurtarılması için başlatılan kampanyaya davet etti ve "bu konularla ilgili Küçükköspor Kulübü olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız" dedi.

 

HABER: MURAT FİLİZ

[gallery link="file" columns="4" ids="128974,128973,128972,128971,128970,128969,128965,128967,128968"]

 

5 yorum:

Serkan Öztürk dedi ki...

Oyuncuların parasını vermezler tesisleri yasadışı evrak oyunları ile gasp ederler sonra da adamlıktan dem vururlar. Hadi canım sende..

akd dedi ki...

şimdi arkadaş sen küçükköyspor hakkında 2 yıldır hep aleyhte yorum yapıyorsun, yaptığın yorumlar ağır suçlamalar içeriyor. ben senin yerinde olsam ispatlayamayacağım yorumları yazmazdım. ben de haklı olarak bu yorumlara izin vermem. çünkü geçmişte yaptığın ve bizim gözümüzden kaçan bir-iki yorumun nedeniyle küçükköy yöneticileri mahkeme kanadıyla seni bulmak için çalışıyorlardı. ben yorumlarını onaylamam bu durumda. bu yorumu da cevap atayım diye yayınladım. şimdiye kadar hep serkan'dın, şimdi serkan öztürk oldun. daha önce yaptığın tüm yorumlar bizim arşivde kayıtlı. son attığın ibb ile ilgili yorumu da sildim çünkü bilmeden ve sırf karalamak adına yorum yapıyorsun. küçükköy ile ilgili bu kadar dertliysen küçükköy kulübünden yöneticilerinin telefon numarasını vereyim ara konuş. şunu da unutma; şimdi attığın bu yorumu görecekler ve yasal yollardan avukat kanalıyla mahkeme kanalıyla senin IP adresini isteyecekler. biz de mahkeme olayın içine girince IP adresini vermek zorunda kalacağız. Gerisi sen bilirsin, bizim suçumuz olmaz.

KÜÇÜKKÖYLÜ dedi ki...

SERKAN ÖZTÜRK ACABA SEN KİMSİN NESİNDE KÜÇÜKKÖY HAKKINDA KONUŞUYOSUN ADAM OL GEL YÖNETİCİLERLE KONUŞ ADAMSIN YA SANAL ALEMDE SALLA GELDE YÜZLERİNE SÖYLE SERKAN ADAMLAR SOMA İÇİN MEVLÜT OKUTUYOLAR SEN BURDA LAF YAPIYOSUN ADAMSAN GEL BURDA LAF YAP ARTİST O BEĞENMEDİĞİNİZ YÖNETECİLER EVLERİNİ ARABALARINI SATIYOLAR O BEĞENMEDİN YÖNETİM BU SENE PARALAR HARCADI AMA BAK YİNE ÇIKAMADI PARA YİNE ÇÖPE FUTBOLCULARIN PARASI ÖDENMEMİŞ DİYOSUNDA GEL SEN ÖDE TERBİYESİZLİK YAPMA FUTBOLCULAR LAF YAPMIYODA SEN KİMSİN DE YAPIYOSUN UKALA

ÇETİN EBRET dedi ki...

SERKAN ÖZTÜRK BEN KÜÇÜKKÖYSPOR KULÜBÜNÜN BAŞKANIN KARDEŞİYİM SEN VE SENİN GİBİLER BENİM YERİMİ ADRESİMİ BİLİR BABANIM OĞLUYSAN GEL BUNLARI YÜZÜME SÖYLE YADA ZAHMET ETME ADRES VER BEN GELİYİM 05325168266 BUDA BANA ULAŞACAĞIN NUMARA

1968 dedi ki...

Serkan Öztrükün Bi Kuyruk Acısı Varki Böyle Konuşuyor..

KazımKarabekirli Savcı..

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...