Çarşamba, Mayıs 28, 2014

"Yüzüme başka, arkamdan başka konuşmasınlar!"

TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu Sitemize yaptığı açıklamada, İASKF Başkan Adayları Gençtürk ve Akpınar’a sitem etti.



Bilindiği üzere, hem Seymen Gençtürk hem de Avukat Ahmet Akpınar seçim çalışmaları için ziyaret ettikleri ilçelerde ilk gündem maddesi olarak "TFF İstanbul İl Temsilcililiğini seçim marifeti ile göreve getireceğiz" şeklinde beyanatlar verdiler.

 

Bu açıklamaları TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’na sorduk. Bir hayli tepkili olduğunu söyleyen İstanbul futbolunun patronu şunları söyledi:

 

"Yapamayacakları şeyleri söylüyorlar"
Her iki Başkan adayı da gittikleri ilçelerde "seçimi kazanınca beni görevden alacaklarını söylüyorlarmış. Bu mümkün değil! Ben TFF Yönetim Kurulu Üyesiyim, TFF’ye bağlıyım. TFF ne zaman 'Yemen, görevin sona erdi' derse o zaman İl Başkanlığım sona erer. Hem Sendika ne zamandır bu işlere karışıyor? Şu şekilde belki olur, Ali Düşmez Amatör Kurul Başkanı olarak benim görevden alınmamı teklif edebilir. Benim Sendika ile (ASKF) bir işim yok. Her iki Başkan adayının da vaatlerini sizin siteden takip ediyorum. Hayal bunlar. Yapamayacakları şeyleri söylüyorlar. Hem bu iki arkadaş seçim yarışını benimle değil Ali Düşmez ile yapıyorlar, ancak her ilçede Yemen Ekşioğlu’nun adını ağızlarından düşürmüyorlar. Yüzüme karşı 2 günde bir methiyeler düzenler, arkamı dönünce aslan kesilmesinler! Açık açık söylüyorum bunları yapanlar pek fazla fonksiyonu olmayanlardır."

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

5 yorum:

murat dedi ki...

sayın yemen bey futbolcular gitsin halı sahada oynasın diyordunuz ya sizde gidin halı sahalarda yöneticilik yapın yeter 30 senedir aynı yerdesiniz istanbul amatör futboluna ne kazandırdınız.bence yöneticilere yaş sınırı getirilmeli dimi yemen bey biraz adaletli olun.

KÖYLÜ dedi ki...

yeter artık yemen ekşioğlu git kahvede otur daha iyi kuluplerin yakasından düş artık

mustafacan koçak dedi ki...

Senin adaletsiz yanlı keyfi yönetiminden istanbul futbolu bıktı yıllarca hak yedin doymadın saglığın müsait degil hala koltuk peşindesin küçücük futbolcuları yıllarca bedava kulüplerinden koparıp büyük kulüplere péşkeş çektin.git artık gizlice kolladığın selimiyeyi serbestce kolla sözün özü YEMEN EKŞİOĞLU ALLAH AŞKINA ELİNİ ÇEK İSTANBUL FUTBOLUNDAN zaten atamayla geldin

ali dedi ki...

su ana kadar türk sporuna neler verdin hava atmaktan başka. hak aramak için kapında yattık yine cevap yok lafa gelince kurallar var ama tabi ki gariban kulüplere aynı kurallar diğer kulüpler için geçerli değil kafanıza göre çiftlik gibi yönettiniz bir tane olmulu bir şey yaptığını açıklasana sadece kasaya para girsin sizlerde gününüzü gün yapın ama bazı kulüpler haricindekiler ne yaparsa yapsınlar siz biliyormusunuz bir çok kulüp lisans çıkartacak parası yok ama sizin için aman lisans çıkaracak para yoksa kapasınlar kulübü dersiniz ama o kapasınlar dediğiniz kulüpler birçok gence spor yaptırmak için var olduklarını unutuyorsunuz kakara kikiri anladığınız bu başka birsey yok.

Ahmet ÖZTÜRK dedi ki...

iki isimde madem ali beyle yarışıyolarsa,maden sen tff nin adamıysan hangi hak ve düşünce ile bir adaya açık destek veriyosun? da tff yi taraf yapıyosun......böyle laubali ve gevşek bir demeç olabilirmi. bize şimdiye kadar ne verdin,biz seninle bir adım öteye gidemediğimiz gibi sende sağlığından oldun. sanada yazık, bırak artık genç dinamik biri gelsin hizmet etsin. hem belki federasyona geldimizde şakayla karışık küfürde yemeyiz

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.