Salı, Mayıs 27, 2014

Ali Düşmez Sultangazi'yi ziyaret etti

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı ve kongrede yeniden aday olan Ali Düşmez Sultangazi’de ’ kulüp başkanları ile bir araya geldi.

Altınser Restoran’da düzenlenen kahvaltılı toplantıda konuşan Sultangazispor kulübü Başkanı Osman Çengiz Sultangazi ’deki spor kulübü başkanları olarak Ali Düşmez’i ve yönetim kurulu üyelerini misafir ettiklerini ifade ederek, katılım sağlayan başkanlara teşekkür etti. Toplantıda konuşan Ali Düşmez ise 3 yılda önemli işler ortaya koyduklarını ve başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı.

Ali Düşmez toplantıda özetle: “İstanbul ASFK daha önce konfederasyondan ihraç durumda idi. Yaptığımız girişimlerle tekrar konfederasyona girdik. Biz geldiğimizde binamız kötü durumda idi. Bina bakanlığın malı, bize tahsisli durumda. Binanın tadilatını yaptığımız girişimlerle bakanlık tarafından yapılmasını sağladık. ASFK olarak sporun diğer branşlarına da eğileceğiz. Sağlık konusunda ambulans ve sağlıkçı sıkıntımız var. Parası hazır ama tam gün yasası dolayısı ile sağlıkçı bulmakta zorlanıyoruz. Yeni dönemde bunu aşmak için çalışmalarımız olacak. Sosyal güvencesi olmayan sporcularımıza, lisans ibrazı ile sosyal güvenceye alınmasını sağladık. İki yıldır liglerdeki prosedürlerle ilgili bilgilendirme amaçlı kitapçık hazırlayıp, dağıtıyoruz. Eskiden şampiyon olan takımlar kupasını alamıyordu. Biz dönemimizde şampiyon olan takımlarımızın kupalarını yüzde 95 oranında verdik. Söz verme değil, daha güzel işleri birlikte yapma adına İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyon başkanlığına tekrar adayım.” şeklinde konuştu.

 

Sultangazi’de faaliyet gösteren Spor kulüpleri başkanları da amatör kulüplerinin en büyük sıkıntılarının dar bütçelerle başarılı olmaya çalıştıklarını ve bu konuda gerek federasyonun gerekse yerel yönetimlerin amatör kulüplere daha çok destek olmalarını istediler.

KAYNAK: www.sultangaziajans.com

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...