Perşembe, Mayıs 29, 2014

"Neden sandıktan çıkmayı istemiyorsunuz?"

İASKF Başkan Adayı Seymen Gençtürk, projelerine “hayal” iddiasında bulunan TFF İstanbul İl Temsilcisi Yemen Ekşioğlu’na cevap verdi: "Bizim projelerimize sizin hayalleriniz yetmez.”

Seymen Gençtürk, TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’nun sitemizde yer alan açıklamalarına sert bir dille cevap verdi. Yazılı açıklamada bulunan Gençtürk, “Yaklaşık 20 ilçe gezdik. Her ilçede aynı şeyleri söyledik. Bir ilçeye başka, öbür ilçeye başka vaatler vermedik. “Futbol İl Temsilcisi atamayla değil, seçimle olacak” dedik. Sözümüzdeyiz. Sayın Yemen Ekşioğlu, bizim projelerimize hayal diyor. Biz de ona diyoruz ki, bizim projelerimize sizin hayalleriniz yetmez. Siz hayal bile kuramazsınız” dedi.

“KAMPANYAMIZIN ADI: AMATÖR BİR AŞK’TIR”
Ekşioğlu’na sorular yönelten Seymen Gençtürk, yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

“Spor camiası son bir aydır İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu seçimleri ile yakından ilgilenmektedir. Şahsım ve ekibim olarak seçime adaylığımızı koyduk ve Ocak ayından itibaren de sahaya indik. Kampanyamızdaki en önemli nokta demokrasidir. Ben de dâhil olmak üzere ekibimdeki herkes bu demokrasi kültüründen nasibini almış kişilerdir. Kampanyamızın adı AMATÖR BİR AŞK’tır. Kampanyamız “AMATÖR RUH, PROFESYONEL YÖNETİM” sloganıyla devam etmektedir.

“Yaklaşık 20 ilçe gezdik. Her ilçede aynı şeyleri söyledik. Bir ilçeye başka, öbür ilçeye başka vaatler vermedik. “Futbol İl Temsilcisi atamayla değil, seçimle olacak” dedik. Sözümüzdeyiz. Sayın Yemen Ekşioğlu, bizim projelerimize hayal diyor. Biz de ona diyoruz ki, bizim projelerimize sizin hayalleriniz yetmez. Siz hayal bile kuramazsınız. Siz ve sizin gibiler öncelikle demokrasi kültürünü içinize sindirin. Niye seçime karşısınız, neden sandıktan çıkmayı istemiyorsunuz? Nedenini biliyoruz; SİZ ve SİZİN GİBİLER SANDIKTAN ÇIKAMAYACAĞINIZI İYİ BİLİYORSUNUZ.”

“İSTANBUL’DAKİ SPOR BİR İKİ İSMİN İKİ DUDAĞI ARASINDA OLAMAZ”
“Kamuoyu şunu iyi bilmelidir ki; kimse kulüplerin üzerinde değildir. Kulüpler kimsenin arka bahçesi de değildir. Yıllardır kulüplerin sırtına basıp yukarılara çıkanlar bizim demokrasi odaklı kampanyamızı görünce sendelemiştir. Bu da normaldir. Koskoca İstanbul’daki spor bir iki ismin iki dudağı arasında olamaz. Amatör spor halkındır, kulüplerindir. Bir takım imtiyazlı isimlerin ellerinden İstanbul amatörünü kurtarmamıza az kaldı.”

“Spor kamuoyu, kulüplerimiz şunu iyi bilmelidir ki; ilk icraatımız İstanbul amatörünü bu kurtarıcı sandığımız kişilerden kurtarmak olacaktır. Doyuma ulaşmış, heyecanını kaybetmiş, kulüplere faydadan çok zararı olan bu anlayışın sonu gelmiştir.”

“ONLAR KAYBEDECEK, AMATÖR SPOR DÜNYASI KAZANACAK”
“Bizim hareketimiz bir taban hareketidir. Kimseden icazet almayan halk hareketidir. Bizi boş vaatler vermekle suçlayanlar, senelerdir oradalar ne yaptılar ve hangi yüzle çıkıp konuşabiliyorlar?”

“Bizim ülkemizde koltuk sıcaktır. Kimse koltuğu bırakma niyetinde değil. “MİLLET AŞKI; SPOR AŞKI” derler. Hani spor aşkınız, nerede kulüp sevginiz? Senelerdir ordasınız taş üstüne taş mı koydunuz? Kimin derdine ilaç oldunuz? Bizim demokrasi söylemimizden rahatsız olanları anlıyoruz. Koltuklarını, güçlerini, tanınırlıklarını kaybedecekler. Onlar kaybedecek ama amatör spor dünyası kazanacak.”

“Biz amatör dünyaya emek verenler için doğruları söylemeye devam edeceğiz.”

8 yorum:

volkan çakmak dedi ki...

İASKF Başkan Adayı Seymen Gençtürk acaba bugune kadar Kucukçekmece kulupler bırlıgı baskanıyken Kucukçekmece deki AMATÖR TAKIMLARA NE GIBI OLANAKLAR SAGLAMIS cok merak edıyorum sadece maclara araba gondermekle olmuyor bu işler bolgedekı amator takımların tesıslerını kendısı gezıyormu acaba K.ÇEKMECE İFA KANARYA VE ETAP lardakı sahaların hali ortada zemınler beton gıbı K.ÇEKMECE dısında hepsı artık zımpara halıne gelmış altyapı takımlarına sampıyonluk halınde tesvık odemesı yapılırken yarısma takımı olan A takımların sampıyonluklarında lıg atlamalarında hıc bır tesvık yok ornek İfaspor ılla amatoru desteklemek ıcın KUCUKCEKMECE BELEDIYESININ KENDI takımımı olması gerekıyor once seymen bey bu ıslerı halletsın sonra ıstanbul amatorune hızmete soyunsun..

tumay dedi ki...

Sevgili Seymen Gençtürk aday olman demokratik hakkındır.Ancak maçları ben gece oynatıcam sabahları kesinlikle maç oynatmayacam demek seçilsen dahil senin işin değil icranın işidir.Sendika TFF'nin yaptığı müsabaka atamalarına karışamaz.
Mevcut Başkan Ali Düşmez TFF yönetim kurulu üyesi,Amatör Kurul Başkanı ve TASKF başkanı biliyorsun değil mi ? Bu sıfatları taşıyan bir kişi mi belli mecralara daha kolay ulaşır yoksa sadece İASKF başkanı olan bir kişimi ?
Son olarak diyelim ki seçildiniz İASKF başkanı oldunuz (zor gözüküyor) siz TASKF başkanına bağlı ve TFF Yönetim kuruluna bağlı çalışmayacakmısınız ? Neden TASKF başkanı ve TFF yönetim kurulu üyesi olan Ali Düşmez ve TFF yönetim kurulu üyesi olan yine aynı zamanda zorunuza gitse de herseferinde atama ile gelen TFF İl başkanı olan Yemen Ekşioğluna bağlı olmayacakmısınız???

KELMENT dedi ki...

İfa ve Sefaköy Kartal sahaları yıkılıp stad dönüşümü başlıyor. İstersen projelerini mail atayım sana veya yüz yüze gelelim kulüpler birliğimiz de ayrıntılı anlatayım. Ayrıca tüm stadlar ve tesisler bakıma alınıyor. Daha iki gün önce 27.05.2014 tarihinde kulüp başkanlarımız ve belediye başkanımız ile bu konular masaya yatırıldı. Nakdi yardım yönetmeliği haziran ayında yapılacak mecliste değişmek üzere, Seymen başkan tarafından gözümüzün önünde belediye başkanına sunuldu. Tüm takımlar sezon başı 15.000TL. İhtisas Spor Kulüpleri 7.000TL katılım bedeli alacak. Yine Türkiye Şampiyonasında geçilen her kademe için alınan 6.000TL şimdi ki yönetmelikle 10.000TL olacak. Türkiye şampiyonasına giden antrenör her grup için 5.000TL alacak. Futbolda belediye takımına Seymen Gençtürk başkan karşı. Buralara yapılacak harcamaları tesislere harcayıp 50 yıllık tesisleşmeyi ilçemiz de bitirmek niyetinde. Bu konu da iki gün önceki belediye başkanı ziyaretinde gündem olarak görüşüldü. Küçükçekmece ilçemizde ki sahaların su, elektrik, çalışan, güvenlik gibi giderlerinin şuan belediyemiz tarafından ödeniyor. Bazı sahaların da belediye tarafından ödenmesi içinde mevzuat çalışmaları aşılmaya çalışılıyor. Seymen Başkan tesisleri geziyor mu acaba diyorsunuz. Kendinize sıkıntı yapmayın. Tesis sorumlularına sorun, ama şunu söyleyeyim alacağınız cevap istediğiniz değil istemediğiniz cevap “Başkan az önce burada idi” olacaktır. Bu arada araç olayını küçümsemeyin. En az kategori de katılım sağlayan takımımızdan en fazla kategoride katılım sağlayan takımlarımıza ödül yönetmeliğinden gelen nakdi yardımın dışında nasıl bir maddi gelir sağladığını anlarsınız ama anlamak istemezsiniz. Amatör kulüplerimizin menfaatine yapılan o kadar işler var ki, bunlar buraya yazmakla bitmez.
Seymen Gençtürk başkan bu kadar işi ilçemiz de yaparken iaskf başkanı ve il temsilciliği ilçelerde bu işlerin neresinde???
Bunu da söylemeden geçemeyeceğim. Seymen başkan ilçede yaptığı sportif atılımlarla diğer ilçelerdeki kulüplerin beğenisini kazanmasından ve bunu İstanbul’un geneline yayabilecek adam gibi adam oluşundan dolayı amatör camiamızın tabanı olan kulüp yöneticilerinin talebi üzerine aday olarak çıkmıştır.
Doğru insanlar doğru yerler de olursa doğru işler olur.

suatüzümcü dedi ki...

ALİ DÜŞMEZ ABİMİZ ŞEÇİMİ BÜYÜK OY FARKIYLA KAZANIR HİÇ KİMSENIN ŞÜPHESİ OLMASIN BUNDAN KONUSUN EN DOGAL HAKINIZ 16 HAZİRANDAN SONRA YINE KONUSUN KAYBEDEN KAZANANI ALKIŞLASIN**AMATÖR CAMIANIN BUNA IHTIYACI VAR..BESIKTAS KULUBLER BIRLİĞİ BAŞKANI SUAT ÜZÜMCÜ*

Zafer Köprü dedi ki...

Sayın başkan 1978 yılından beri amatör spor kulüpleri içinde bulunan bir arkadaşınız olarak Ali başkan ile muhalefette bulunduğu sırada birçok toplantısına katıldım.Kötülemek haddime değil ancak Seymen başkanın K.Çekmecede kulüpler birliği kurulduktan sonraki evreyi irdelediğinizde çok çarpıcı ve ilginç sonuçlar elde edersiniz .Lütfen Çamur at izi kalsın misali yapılanları görüp tanık olmadan insanları kötü göstsrmsk hoş değil.Seymen Gençtürk demek Doğruluk ,dürüstlük ve çalışkanlık demektir.Selamlar...

ergün edepali dedi ki...

sayın tumay.siz kendi yorumunuzun içinde kendinizle bir çok konuda çelişkiye düşüyorsunuz.1-askf ye sendika diyorsunuz(kaldiki doğru bende öyle düşünüyorum)sendikalar kimseye bağlı değildir sadece kendi örgütlenme yapısı içinde konfederasyonlara üye olurlar..2- sayın düşmez eğer seçimi kaybederse nasıl konfederasyon başkanı olarak kalacak bunu iyi etüd ediniz..3-sendikalar patron örgütlenmelerinden talimat almaz..TFF ve onun atadığı İL TEMSCİLCİSİ amatör federasyonun amiri değildir ki ondan talimat alsın yada ona bağlı olsun...ve lütfen yalan yanlış bilgilerle insanların zihnini bulandırmayın bırakın ADAY olan arkadaşlarımız kendilerini ifade etsinler bundan neden rahatsız oluyorsunuz ve ayrıca medeni cesaret gösteren ve aday olan arkadaşlarımıza teşekür ederim sizdende aynı medeni cesareti gösterebilmenizi en azından yaptığınız yorumun altına adınızı ve soyadınızı yazmanızı beklerim saygılarımla..ergün edepali

Ahmet ÖZTÜRK dedi ki...

Tesislerine yıkım emri gelmiş,apar topar ali DÜŞMEZe gidip çare aramış bir kulübün genel kaptanı olarak yazıyorum ali beyin ulaşabileceği yerlerden bahseden arkadaşım... ali bey bu durumdaki bir kulüp için ibb de dıdısının dıdısı bir sekretere ulaşabiliyor, fakat o sekreterde =ben sizin işinizi yapamam,beni burda kimse takmaz, haberiniz olsun başkalarına ulaşın= diyor. şimdi kıyaslama yaparken insanın etiketine çevresine değil var olan potansileyini nasıl kullanabildiğine bakın. seymen beyle bir defa görüştüm,sayın akpınar ilede görüşüp dinlemek isterim fakat henüz davet almadık. ali beyi defalarca dinledim,dinledik...kimsenin iyi niyetinden şüphem yok ama sorunlarımız o kadar büyük ve karmaşıkki bunun için seymen bey diyorum işte. kesinlikle seymen bey ve ekibi ni tercih edeceğim 1 oyum var seçilir yada seçilmez bilemem ama bu istanbul amatörleri için bir fırsattır,ister değerlendiririz ister elimizin tersi ile iteriz....konuya hakimiyeti(ekibi dahil)projeleri,referansları,siyasi bekraunt unu kullanabilme özelliği ki( seçimden sonra kazandığı taktirde çoooook lazım olacağı muhakkak) en önemlisi de çekmecede amatör kulüpler için yaptıkları( bir tane bile çekmece kulübü bunun aksini söylemiyor) ortada iken, sayın ali DÜŞMEZ inde yapamadıkları ve yapmadıkları ortada iken neden başka bir tercihte bulunayım? sayın SEYMEN kazanamaz ise bunun zararı kendisine değil istanbul amatör camiasına olacaktır.....yemen EKŞİOĞLU nun diktatörlüğüne son verecek olması bile,federasyonda ahbap çavuş ilişkilerini bitirme niyeti bile benim için yeterli sebeptir. herkes hesabını kitabını iyi yapsın......Ahmet ÖZTÜRK

volkan çakmak dedi ki...

beyfendi çok guzel anlatmıssınız yalnız kuluplerın A takımları yanı yarısmacı takımları orenk İFASPOR sampıyon oldu hıc bır odul yok yetmedı bolgesel amatöre yukseldı yıne bır ödül goremıyoruz yarın öbür gün İFASPOR dışında bır takım sampıyon olmasa yıne ödüllendırılmıyecek benım demek ıstedıgım kuluplerın A takımlarını basarıya tesvık edılmesı lazım kaldıkı baska ılçe takımlarında duyuyoruz 50 mılyardan 100 mılyara kadar sampıyonluk be bır ust katagorıye çıkma bedellerı odenıyor bu nıye bızım ılçemızde yok ve bır baska husus İFASPOR tesıslerı toprak zemınden çım zemıne gecelı 10 seneden fazla olmustur aynı zemın hala yerınde duruyor tabı burda mevcut iaskf başkanı ve il temsilciliğide hıc bırsey yapmamış beklıyıp gorucez seymen beyın ılcesının takımı İfasporun tesıslerın de BÖLGESEL macı oynanıcakmı SEYMEN beyın durustlugune adamlıgına dıyecek lafımız olmaz belkı bu hususlar kendı elınde olmayan hususlardır ama beledıyeye bunları yaptırma gucu oldugunu dusunuyorum kendısınede secımlerde canı gonulden basarı dılıyorum ben sadece once kendı bolgemızı kaldıralım gorusundeyım semtımın mıllıyetcılıgını yapıyorum ve tabıkı bolgemızden bır ısım aday olmussa onuda desteklemek hepımızın gorevıdır.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.