Cuma, Mayıs 30, 2014

2 gün süren maçı İSTAÇ kazandı

İBB Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksinde oynanan İSTAÇ-İSPARK maçı 2 gün sürerken, maçı 1-0 geriden gelip 3-1 kazanan İSTAÇ tur atlayan takım oldu.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi organizasyonunda Spor AŞ.’nin ev sahipliğinde ilçe belediyeleri, iştirak şirketleri ve büyükşehir iç birimleri arasında düzenlenen turnuvada çeyrek finale gelindi.

 

Kavga çıktı, maç yarıda kaldı
Turnuvada Salı günü oynanan İSTAÇ-İSPARK maçı, Şevki’nin penaltıdan attığı golle 1-0 İSPARK’ın üstünlüğü ile devam ederken, her ikisi de İstanbul Süper Amatör Liginde oynanan iki futbolcu arasında kavga çıktı. Hakem İsmail Akbulut bu olaylar neticesinde önce rakibinin suratına vuran İSPARK’lı Tamer’i, ardından da rakibine küfür eden İSTAÇ’lı Cem’i oyundan attı. Ardından ilk devreyi bitiren Hakeme İSTAÇ’lı Yöneticiler ve takımın Teknik Direktörü Adnan Karayaka tepki gösterince soyunma odasına giden Hakem Akbulut maçı tatil ettiğini bildirdi. Turnuva Tertip Komitesinin tüm ikna çabalarına rağmen Hakem kararından dönmeyince, Komite maçın bir gün sonra kaldığı yerden oynanması kararını aldı.

 

Hakem Deniz muhteşem yönetti
Bir gün sonra kaldığı yerden oynanan maçta İstanbul İl Hakem Kurulu tarafından görevlendirilen Hakem Hakan Deniz kusursuz yönetimiyle herkesin takdirini kazanırken, Alper, Engin ve Fırat ile 3 gol bulan İSTAÇ maçı 3-1 kazanmayı başardı.

 

Çeyrek finalistler belli oldu
Turnuvada dün oynanan maçlar sonucunda çeyrek finalistler belli oldu. Buna göre, İSTAÇ, İETT, Küçükçekmece Belediyesi, Sosyal ve İdari İşler, İtfaiye Daire Başkanlığı, Güvenlik Müdürlüğü, Avrupa Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Yeşil Alan ve Tesisler Müdürlüğü son 8 takım arasına kalmayı başardılar.

 

HABER: MEHMET ÖZTÜRK

[gallery link="file" columns="4" ids="129328,129329,129330,129331,129332"]

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.