Cuma, Mayıs 30, 2014

Halkalı Taştepe iyi başladı

U16 Türkiye Şampiyonası Düzce Merkezi'nde Bolu Kıbrıscıkspor ile ilk maçta karşı karşıya gelen İstanbul Küçükçekmece Halkalı Taştepespor ikinci yarıda bulduğu gollerle rakibi Kıbrsıcıksporu 2-0 mağlup ederek iyi başlamış oldu.
Düzce Zafer Stadyum'unda karşı karşıya gelen her iki takımda mutlak galibiyet için sahaya çıkarken İstanbul temsilcisi Halkalı Taştepe spor Oktay Ocak nezaretinde Berke, Devran,Olcay, Kerim, Anıl, Toghan, Batuhan, Onur, Kenan, Ali, Mehmet on biri ile sahaya çıktı. Müsabakanın ilk yarsında her iki takım yakaladığı pozisyonları golle çeviremeyenince ilk yarı golsüz sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Küçükçekmece Halkalı Taştepespor 48. Dakikada Olcay Yörük’ün attığı golle 1-0 öne geçene Bordo Mavili Halkalı Taştepspor attığı golden sonra oyuna iyice ağırlığını koydu ve 52.Dakikada Kenan Yetki'nin gollü ile farkı ikiye çıkartarak skoru 2-0 yaptı. Karşılaşmanın ilerleyen süresinde başka gol olmayınca İstanbul temsilcisi Halkalı Taştepespor ilk maçta rakibi Kıbrıscıkspor 2-0 yenerek sahadan mutlu ayrıldı.

Bugünü dinlenerek geçirecek olan Halkalı Taştepe sor takım Cumartesi saat 17.00 Ankara Et Balık Kurumu takımı ile ikinci maç için karşı karşıya gelecekler.

HABER: YILMAZ AKTEPE

 

[gallery link="file" ids="129322,129323,129324,129325"]

 

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...