Çarşamba, Mayıs 28, 2014

Fener: Bu sezon çok iddialıyız!

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Hasköyspor’un Genel Sekreteri Yetkiner Fener yaptığı açıklamada bu sezon çok iddialı olduklarını ve BAL’a çıkacaklarını söyledi.



11 yıldır Hasköyspor’a yönetici olarak hizmet eden Fener, haliç’in kenarında bulunan Kumbarhane Caddesindeki Hasköyspor Tesislerinde yaptığı açıklamada iyi bir kadro kuracaklarını ve Hasköyspor’un gelecek sezon şampiyonluğu göğüsleyen takım olması için planlamalara başladıklarını belirterek, "Önümüzdeki yıl, ligin en iddialı takımı olacağız" dedi.

IMG_5336

"Şampiyonluğa oynayacağız"
"Geçtiğimiz sezon hedefe ulaşamadık ancak iyi bir performans sergiledik ve malesef son haftalarda tecrübeli futbolcularımızın yokluğu nedeniyle Klasman Grubunu kaçırdık diye konuşan Cumhuriyetle eş değer tarihe sahip olan Hasköyspor’un yöneticisi Yetkiner Fener "geçtiğimiz sezonki kadromuzu büyük oranda muhafaza edeceğiz. Üstüne de kaliteli oyuncularla takviyeler yapacağız. Hoca olarak da geçtiğimiz sezon Süper Amatör Ligde çalışmış bir isimle prensipte anlaştık. Bunun yanında Şaban Ulusoy Hocamız da bizimle birlikte olacak. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Hasköyspor gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak" şeklinde konuştu.

IMG_5329

"Profesyonel Lige kadar gideriz"
Bir zamanların İstanbul en önemli sanayi bölgesi olan ve İstanbul’da en kaliteli limonun yetiştiği yer olarak bilinen Hasköy’ün başarılı Yöneticisi açıklamasının devamında ise "Kulüp olarak ekonomik sorunumuz yok. Bölgesel Amatör Lige rahatlıkla çıkar ve ardından Profesyonel Lige kadar gideriz. Burada (Beyoğlu) tek sorun tesis sıkıntısıdır. 17 takımımız var ancak sadece Sütlüce Stadında resmi maçlar oynanıyor. Bu sorunu aştığımız zaman tüm Beyoğlu Kulüpleri sporda hamle yapacaklardır. dedi.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...