Perşembe, Mayıs 29, 2014

Akpınar, Kadıköy'de konuştu

İstanbul ASKF seçimleri öncesinde her adayı da dinlemek isteyen Kadıköy Kulüpler Birliği, diğer 2 adayın ardından Av. Ahmet Akpınar'ı da dinledi ve projelerini öğrendi.



16 Haziran 2014 Pazartesi günü yapılacak İstanbul ASKF seçimleri öncesinde Adaylardan Av. Ahmet Akpınar, Kadıköy Kulüplerine ve Anadolu Yakası Kulüplerine projelerini anlattı, destek istedi.

 

Kadıköy'den katılım az oldu
Koşuyolu Spor Kulübünde yapılan toplantıya Kadıköy Kulüpleri fazla ilgi göstermezkenAhmet Akpınar’ın ekibinden Ahmet Akdeniz, Arif Çil Aziz Karaca, Enver Şahin, Ersin Yardımcı, Hakan Cemal Ergin, Haydar Uzun, Hilmi Ayar, Necip Sever, Suat Özcan, Süleyman Aydın, Şenol Yurtsever’in yanı sıra Kadıköy Belediyesi Meclis Üyesi İlhan Sadıkoğlu, Kadıköy Kulüpler Birliği Başkanı Taşkın Tuna, Kulüpler Birliği Onursal Başkanı ve Göztepe Hilalspor Başkanı Baki Nedim Baltacı, Acımademspor’dan Oğuzhan Ataklı, Erenköy Acarspor’dan İlhan Erkal, Fikirtepe Dumlupınarspor’dan Hüseyin Gediz ile Şevket Gündoğan, Hasanpaşaspor’dan Burhan Tan, Koşuyoluspor’dan Metin Karabiber ile birlikte Kartal Kulüpler Birliği Başkanı Nasır Süleymanoğlu, Kartal Belediyespor’dan Ali Erarslan ve Kartal Bulvarspor’dan Adnan Balcı katıldılar.

 

Toplantıda ilk olarak kendisini tanıtan İstanbul ASKF Başkan Adayı Av. Ahmet Akpınar toplantıya katılan kulüplere plan ve projelerini anlattı. Akpınar daha sonra toplantıya katılan kulüplerin sorunlarını dinledi, çözüm önerilerini sıraladı.

 

"Çocuklar sabahları erken kalkmayacak"
1.5 saat süren toplantıda çok fazla konuşmak yerine çabuk şekilde projelerini aktaran ve "ben buraya sizin dertlerinizi dinlemeye geldim" diyen Akpınar’ın projeleri özetle şunlardır: Kurumlar arası çatışma olmayacak. Oyun oynanırken kural değişmeyecek. Okuyan çocukların maçları okulları aksamasın diye hafta içine verilmeyecek. Alt yapı maçları sabahın ilk saatlerinde kesinlikle olmayacak. Hakemlerle diyalog üst seviyede olacak. Amatör futbolcuların toplu taşıma araçlarından ücretsiz faydalanması için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile görüşülecek. Başarılı sporcular Süper Lig maçlarında konuk edilecek.

 

"Her sabah güneş doğacak!"
'Biz göreve geldiğimizde bize o veren ile vermeyene farklı davranmayacağız. Müsabakalarda kim ne yapıyorsa karşılığını yine o şekilde alacak. Herkes hak ettiği şekilde mükafatını da alacak, hak ettiği miktarda cezasını da… Biz kimseyi, diğerinden ayırt etmeyeceğiz. Ayrıca ifade edeyim, Aday olmak kolaydı. Her birimiz aday olabilirdik. Seçim çalışmalarını geç başladık, ancak hızlı bir çalışma ile bu açığı kapattık' diyen Akpınar, "bir kardan adam yapıp, güneş çıkınca onun erimesini beklemek doğru olmazdı. Biz çok vaatte bulunmuyoruz, bunun yerine "Her sabah güneş doğacak diyoruz" dedi.

 

Baltacı’dan güzel anılar ve başarı dilekleri
Kadıköy Kulüpler Birliği Onursal Başkanı Göztepe Hilalspor Başkanı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkan Yardımcısı, Spor A.Ş.’nin Kurucusu ve İstanbul Futbol il eski Ajanı Baki Nedim Baltacı söz aldı ve geçmişte yaşadığı anıları anlattı. "İnönü stadında oynanan bir Beşiktaş maçından önce Amatör Kulüplerinin hakkı olan %12’lik hasılatı biraz da zorla tahsil ettik ve bunu Kulüplere aktardık. Sonunda da gasptan yargılandım. Ancak hiç pişman değilim, yine olsa yine yaparım" diyen duayen spor adamının konuşması salondakileri tebessüm ettirdi. Baltacı son olarak "Sayın Başkan sizi dikkatle dinledim, sevinçliyim çünkü sizin gibi güzel bir insanı tanıdım; üzgünüm çünkü arkadaşlarımızdan bazıları burada yoklar ve sizi tanıyamadılar. Onların da sizi dinlemesini arzu ederdik. Geldiğiniz için teşekkür ederim, bizi onurlandırdınız. Kulüplerimiz hiç kimsenin etkisinde kalmadan kendi özgür iradeleri ile oyunu kullanacaktır. Size de tüm kalbimle üstün başarılar dilerim" dedi.

 

İki Kulüp konuştu
Toplantıda Kulüpler adına ise Hasanpaşa Kulübü Başkanı Burhan Tan ile Fikirtepe Dumlupınarspor’dan Hüseyin Gediz konuştular. Tan, sahalardan antrenman ve özel maç karşılığında ücret alınmasını eleştirdi ve Selimiye ile Fikirtepe sahaları örneği verdi. Gediz ise Kulüpler Birliğinin izni olmadan yeni Amatör Kulüp kurulmaması gerektiğini ifade etti.

 

Akpınar’dan plaket ve Fair-Play tablosu
Gittiği her toplantıda Kulüpler Birliği Yönetimi adına Başkanına "Amatör futbola kattığınız değerden dolayı teşekkür ederiz" yazılı bir plaket veren İstanbul ASKF Başkan Adayı Av. Ahmet Akpınar geleneği sürdürdü ve Kadıköy’deki toplantının bitiminin ardından, Kadıköy Kulüpler Birliği Başkanı Taşkın Tuna bir plaket ve Fair –Play tablosu hediye etti.

 

Sırada Kağıthane ve Kartal var
İstanbul ASKF Başkan Adayı Av. Ahmet Akpınar ve ekibi, bu akşam Yeni Ortabayır Kulübünde Kağıthane Kulüplerine seslenecek, Cumartesi günü ise Kartal’da büyük bir kahvaltı organizasyonunda Kulüplerle bir araya gelecekler.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

[gallery link="file" columns="4" ids="129176,129174,129173,129172,129171,129170,129168,129167"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...