Çarşamba, Nisan 30, 2014

Akbulut: İki takımın da şansları eşit

Pazar günü Tekirdağ’da 3. Lige yükselme son maçında Edirnespor ile karşılaşacak olan Çatalcaspor’da başarılı çalıştırıcı Kadir Akbulut, yaptığı açıklamada işlerinin sanıldığı kadar kolay olmadığını söyledi.


İki takımın da şansının olduğunu ve şartların eşit olacağı bir maça çıkacaklarını söyleyen Akbulut, ellerinden geleni sonuna kadar yapacaklarını, takım olarak tabi ki mutlu sona ulaşmayı çok arzu ettiklerini söyledi. Teknik Direktör Akbulut konuşmasına şöyle devam etti, “Pazar günü Tekirdağ’da olacak olan maç iki takım adına da zorlu geçecek. Benim takımım sezon başından b.eri doğru işler yaptı. Yönetim, Belediye ve taraftarlarımız da bu katkıya büyük destek oldu. Futbolcularım hem müsabakalarda, hem antrenmanda, hem da saha dışındaki yaşamlarına son derece dikkat ettiler ve bugün bu ciddiyetin verdiği güzelliklerle buralara gelmiş bulunmaktayız. Oyuncularımızın saha içinde bir birlerine bağlılıklarının karşılığını almış görünüyorlar ve ben kendi adıma onlara bu ciddiyetlerinden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Bu saatten sonra hiç kimsenin bahane üretmeye hakkı ve ben dahil hakkımız yok. Önümüzde sadece bir 90 dakikamız kaldı. Bu 90 dakikada oyuncularımın hepsinin tüm gayretlerini sahaya yansıtacaklarına adım gibi emin olduğunu söyleyebilirim. Tekirdağ’da oynayacağımız Edirnespor maçından çıkacak her neticenin arkasında ben olacağım bunu herkesin bilmesini istiyorum. Bu yola çıktığımızda şampiyonluğu düşünenlerin sayısının çok olmasından dolayı iddialı konuma geldiğimiz gözleniyor. Artık sonuna geldik ve Çatalca İlçemizi Tekirdağ’da adına yakışır bir şekilde temsil edeceğiz” dedi.


 HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN


 


[gallery link="file" ids="124367,124366,124365"]

1 yorum:

emre dedi ki...

biz bu takıma bu hocaya güveniyoruz haydi çatalcam şampiyon ol

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...