Cuma, Mayıs 23, 2014

Akpınar ve ekibi Bayrampaşa'yı ziyaret etti

İASKF başkan adayı Av. Ahmet AKPINAR ve ekibi, amatör spor kulüpleri olarak bizler koskocaman bir aileyiz diyerek, bu seferki durakları olan Bayrampaşa Kulüpler Birliğini ziyaret ettiler.

Bayrampaşa kulüpler birliği  yöneticileri ve Bayrampaşa kulüpleri tarafından, büyük bir ilgi ile karşılanan İASKF başkan Adayı Av.Ahmet AKPINAR, kulüplerinin göstermiş olduğu ilgiye çok teşekkür etti ve sahadan kopuk, kulüplerden uzak bir yönetim olmak istemiyoruz. Biz diyerek yola çıkıyoruz, geniş katılımlı yerinde yönetimle bu işi başaracağız. Biz hep beraber bu federasyonu yönetirken masa başında değil , sahaya inerek bu işi yapacağız dedi.

İASKF başkan adayı Av. Ahmet AKPINAR Kulüplerimize karşı saygı ve sevgiyi asla esirgemeyeceğiz. Her kulübe eşit şartlarda yaklaşım göstereceğiz.Şeffaf bir yönetim anlayışıyla yola çıktık. Av.Ahmet AKPINAR yönetimİ Asil ve Yedek olarak ikiye ayırmayacağız. Asil ve Yedek'te aynı şekilde çalışacaktır ve bunu zaman içerisinde herkesin görmesini sağlayacağımız. Paylaşımcı olacağız ve böylesine güzel bir yönetimde yer alabilmek için birçok kişinin bu oluşumun içerisinde olmak isteyeceğini düşünüyorum. Şeffaflığı bizim yönetimimizde herkesin görmesini sağlayacağız” dedi.Başkan Adayı Av.Ahmet AKPINAR “ Biz yönetim kurulu olarak yapabileceğimizi söylüyoruz, yapamayacağımız vaadleri vermenin bir anlamı yok. Bu bizi yüceltmez , daha çok küçültür böyle bir hata yapamayız” dedi.

İASKF başkan adayı Av. Ahmet AKPINAR , kulüplerimizin sıkıntılarını çok iyi biliyoruz.Tüm İstanbul amatör kulüpleri şunu iyi bilsinler, zorlukların ve sıkıntıların çözümü biz olucaz.Bizim en büyük hedefimiz , İstanbul'daki amatör kulüplerimizi, avrupada amatör sporculara ve kulüplere tanınan imkanların , daha iyisine ülkemizin cefaker ve fedakar amatör spor kulüplerine, getirmek ve onları rahat erdirmek olacaktır.Avrupayı örnek alan değil, avrupanın ve dünyanın örnek aldığı, bir ülke olmak istiyoruz.Ülkemizde , bu potansiyel fazlası ile var , bizlerin bu potansiyeli ortaya çıkarmada, bir nebze katkısı olursa, işte bu bizim için en büyük ödül olacaktır.

İASKF başkan adayı Av. Ahmet AKPINAR, ekibimle beraber amatör ruhla bu işe talip olduk, ama hiç kimsenin şüpesi olmasın profosyonel bir anlayış, disiplin, saygı, sevgi ve şeffaflık ilkesi ile yönetmeye çalışacağız. Bizler ekip olarak, spor mevzuatlarına hakim kişileriz, bu bilğimizi ve tecrübemizi amatör kulüplerimizin menfaati için kullanacağımızdan kim senin şüpesi olmasın. Bu kelimeyi ilk ve son kez parantez içinde kullanacağım dostlar, ( ben ) ve ekibimin siz çok kıymetli İstanbul amatör kulüpler birliklerinde ve kulüplerinde bir isteğimiz var gelin bu sefer spor kazansın. Gelin hep beraber amatör sporu şaha kaldıralım. Sen, Ben ayrımı olmadan, beraber yönetelim spor'u gençlerimiz'e ve yarınlarımıza beraber sahip çıkalım.

İASKF başkan adayı Av. Ahmet AKPINAR,  bu içten açıklamaları toplantıya katılan Altınaslar, Altıntepsi Makel, Bayrampaşa Demir, Çankırı Marufspor, Gürzafer, Kartaltepe, Terazidere, Yıldırımbosna  ve Bayrampaşa kulüpleri  tarafından çok olumlu karşılandı ve bir çok kulüp başkanı ve yetkilisi başkan adayı sayın Av.AKPINAR'a bizlere nerdeyse soru soracak fırsat bırakmadınız amatör kulüplerin sıkıntılarını çok iyi tesbit ettiğiniz dediler. Toplantıya katılan bir çok kulübün ortak görüşü artık İASKF'de bir kan değişimin zamanı geldiği yönünde oldu. Bu isminde  İASKF başkan adayı Av. Ahmet AKPINAR olması gerekdiğini dile getirdiler.

Yerel Futbol Sitesi

[gallery link="file" ids="128207,128206,128205,128204,128203"]

1 yorum:

kemal göktaş dedi ki...

sayın adayın vaat ettiklerini nasıl giderecek. 35 yıllık bir spor adamı olarak anlayamadım. amatörün mehdisi geliyor galiba????

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...