Cuma, Mayıs 23, 2014

Beyciler kendi yağıyla kavruluyor

Yönetimi devralmasının ardından köyünde büyük atılımlara imza atan Kahraman Levent Koç ve ekip arkadaşları köy içinde bulunan sahanın düzenlemesini bitirmek üzere olduklarını açıkladılar.

 

Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen olağan kongrenin ardından yönetimi devralan Kahraman Koç ve arkadaşları genç yaşlarına rağmen köyleri için var güçleriyle çalışarak kendi geleceklerini kendileri inşa etmekte. Beyciler köy içinde bulunan ve eski köy muhtarlığı tarafından futbol sahası olarak ayrılan alanın düzenlenmesi için gece gündüz demeden çalışıyorlar. Konu ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Beycilerspor Kulüp Başkanı Kahraman Levent Koç; “Yönetime gelirken öncelikli hedefimiz köyümüz gençlerinin kötü alışkanlıklardan uzak durmasını sağlamaktı. Şimdi geldiğimiz noktada bu amacımıza ulaştığımıza inanıyorum. Köyümüz gençlerinin sportif yaşantısını sağlamak amacı ile kendi sahamızı kendi imkânlarımızla düzenliyoruz. Bu konuda eksiklerimiz de yok değil. Biz yönetime gelirken bize sözler verenlerin sözlerinde durmadıkları da bu zaman zarfında görmüş olduk.

 

BİZİ SAHİPSİZ BIRAKMASINLAR
Beycilerspor Kulübü’nün sahipsiz olmadığının bilinmesini isteriz. Hiçbir geliri dahi olmayan kulübümüz bugün 3 kategoride liglere katılıp mücadelesini veriyor. Maddi ve manevi olarak biz gençleri tek başına bırakmasınlar. İlçe belediyemiz bize katkı sunmaktadır. Bizim de diğer kulüpler gibi köy içinde gelir getirici yerlerimizin tamamlanmasını bekliyoruz. Bu zamana kadar bizlere desteklerini veren Silivri Belediye Başkanımız Özcan Işıklar’a, sporun içinde her zaman var olan Başkan Yardımcımız Bora Balcıoğlu’na, Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta’ya teşekkür ederiz. Biz genç bir yönetimiz ve heyecanımız var. Dileğimiz büyüklerimizden bizleri sahipsiz bırakmamalarıdır” dedi.

HABER: ENGİN AKIN

[gallery link="file" columns="5" ids="128201,128200,128199,128198,128194,128195,128196,128193,128197,128192,128191,128190"]

 

 

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.