Salı, Ağustos 07, 2012

Fatih Yaylaspor'da dış transferde imzalar atıldı

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Fatih Yaylaspor'da  dış transferde ilk imzalar atıldı. Bugün Kulüp Lokalinde Genel Kaptan Cenk Sever ve Teknik Direktör Tamer Koç'unda hazır bulunduğu imza töreninde Beşyüzevlerspor'dan tecrübeli defans oyuncusu Ahmet Hakan Arslanağız ve Şehreminispor'un genç oyuncusu Muhammed Yıldırım Maden ile anlaşıldı.
Ahmet Hakan Arslanağız Kimdir?
 25 Eylül 1979 Doğumlu defans oyuncusu İstanbulspor A.Ş.'de futbola  başlayarak, Profesyonelliğe sarı-siyahlı ekipte adım atarken sırasıyla Bakırköyspor, Alibeyköyspor, Kasımpaşa, Gaziosmanpaşa, Üsküdar Anadolu, Küçükköy, Beykoz 1908 A.Ş., Ofspor oynadıktan sonra Beşyüzevlerspor ile amatöre dönüş yaptı.

Türkiye Kupasında 7 maçta oynarken 1 gol atma başarısı gösterdi. TFF 3. Liginde ise 133 maçta 11 gol, TFF 2. Liginde 126 maçta 12 gol, Süper Ligde 23 maçta gol atamazken, Bölgesel Amatör Ligde ise 4 maçta yeşil-beyazlı Gaziosmanpaşa ekibi Beşyüzevler'in forması giydi.

Muhammed Yıldırım Maden Kimdir?
26 Eylül 1993 Doğumlu orta saha oyuncusu İstanbul 2.Amatör Lig ekiplerinde Şehreminispor'un alt yapısında yetiştikten sonra A takım kadrosunda kendini gösterme şansı bularak sezonu A Takımda oynarak tamamladı. Turuncu-beyazlı Fatih ekibi olan Yaylaspor'da genç oyuncusu  kadrosuna kattı.

HABER VE FOTOĞRAF: ÖNER YIĞRIK

Hiç yorum yok:

Sultangazispor BAL umutlarını sürdürdü

İstanbul SAL Klasman A Grubu son hafta maçında Sultangazispor Beşyüzevlerspor'u 1-0 yendi.