Cuma, Ağustos 31, 2012

Özgür Dişli Alibeyköyspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup ekiplerinden Alibeyköyspor Çekmeköyspor'dan başarılı sağ bek Özgür Dişli'yi kadrosuna dahil etti.


Güçlü fiziği ve uzun taç atışları ile tanınıyor
Güçlü fiziği ve özellikle de uzun taç atışları ile tanınan başarılı defans oyuncusu Teknik Direktör Sayın Süleyman Yaşar İçli'nin ısrarı kadroya dahil edildi.
Transferin ardından açıklamalarda bulunan başarılı sağ bek "Alibeyköyspor gibi büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Yaşar Hocamın beni ısrarla istemesi beni ayrıca motive ediyor. Burada yeni olmama rağmen kısa sürede ortama alıştım. Takım arkadaşlarımızla uyum sürecini atlatmaya çalışıyoruz. Hafta sonu kampa gidip bir hafta orada çalışacağız ve hazır bir şekilde lige başlayacağız. Taraftarlarımızın da desteği ile bu yıl inşallah şampiyonluğa ulaşıp BAL'a çıkacağız" dedi.

Özgür Dişli Kimdir?
2 Ağustos 1985 Şişli doğumlu Özgür Dişli futbol hayatına 1999'da Rumeli Kavağında başladı. 2000 yılında Sarıyer altyapısına transfer olan Özgür Dişli dört yıl burada oynadıktan sonra Dikilitaş'a transfer oldu. Beş yıl Dikilitaş'ta oynadıktan sonra Silivrispor'a transfer olan Özgür Dişli Silivrispor'da iki yıl oynadıktan sonra Kadırga'ya transfer oldu. Ardından Büyükdere'ye transfer olan Özgür Dişli son olarak geçen sezon Çekmeköyspor'da forma giydi.

HABER-FOTOĞRAF: SELİM DEMİRER

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...