Çarşamba, Ağustos 29, 2012

Haliç’ten ayrılan İbrahim, Zara Ekinli ile anlaştı

Geçtiğimiz sezon İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Arnavutköyspor formasını başarıyla giyen ve yeni sezonda İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Haliçspor ile anlaşan defans oyuncusu İbrahim Zerel, sezon başlamadan Fatih temsilcisinden ayrıldı ve Zara Ekinlispor ile anlaştı.


1988 Siirt doğumlu ‘Şifo’ lakaplı defans oyuncusu futbola Yıldırım Bosnaspor’da başlamış ve daha sonra, Zara Ekinlispor ve Fatih Hilalspor’da görev yapmıştı. Haliçspor’dan ayrılması hakkında bir açıklama yapan başarılı futbolcu, 1,5 ay boyunca yeşil-beyazlı Kulüpte güzel arkadaşlıklar edindiğini ancak şartların bunu gerektirdiğini ve Haliçspor ile tamamen bağlarını koparttıktan sonra eski Zara Ekinlispor’un teklifini değerlendirdiğini belirtirken, “Berkant Hocam ve Davut ağabey ile sadece 2 dakika görüştük ve hemen antrenmana başladım, Zara Ekinlispor’da görev yapacağım için mutluyum” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...