Perşembe, Ağustos 30, 2012

Konyalı: Basit bir lig olmayacak

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Lüleburgazspor'un Teknik Direktörü Seyfullah Konyalı, açıklamlarda bulundu. Geçtiğimiz gün oynanan hazırlık maçıyla ilgili, “Oyuncularımızın sahada neler yapabileceğini gördük. Genç oyuncularımızın gösterdiği direnç bizi mutlu etti. Ekibimizi yavaş yavaş şekillendiriyoruz. Son taşları yerine oturtturuyoruz. Bu dönem içerisinde oynadığımız maçlarda skorlara değil oyun anlayışına bakıyoruz. Oynadığımız maçta olumlu sinyaller aldık. Oynadığımız takım hazır bir takımdı. Oyuncularımıza birlikte yeni oynamalarına rağmen sahaya iyi bir oyun anlayışı yansıttık.” dedi.



Ekip olma anlayışını oyuncularına aşıladığını ifade eden Konyalı, “Yeni bir takım olduğumuz için ekip olma davranışını oyuncularımız kazandı. fiziki olarak da gelişmeler var. Gelecek dönem için gençlerimiz bize umut verdi” diye konuştu.

Transfer forvete
Konyalı, oynanacak hazırlık maçlarının ardından transfer konusunun netleşeceğini belirterek, “Kendi bünyemizdeki oyuncuları değerlendirmek istiyoruz. Ancak öncelikli olarak forvet hattına transfer yapmayı düşünüyoruz. Bunun yanında Ümraniyespor’dan Emrah Şen ve Kırklarelispor’dan Oğuz Sarıhan isimleriyle anlaşma sağladık. Çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bize antrenman yapma olanağı sağlayan Büyükkarıştıran Belediyesi’ne ve Ezgi Resort Otel yetkililerine de buradan teşekkürlerimizi sunuyoruz. Forvet transferi konusunda da görüştüğümüz isimler var” diye konuştu.

Atmosfer büyüleyecek!
Konyalı, 11.Grup’ta mücadele edecekleri takımları değerlendirirken, “Grubumuzdaki takımları yakından takip ediyoruz. Her takımın hedefi elbette ki şampiyonluk. Her takımın kendi içinde bir yapılanması var. Atmosferi yüksek bir lig olacak. Ben inanıyorum ki 3.Lig’den daha iyi bir lig olacak. Daha önceden yaşanmamış bir atmosferi yaşayacağız. Basit bir lig olmayacak. Ayakta kalan kazanacak. Bunun yanında kendi bölgemizden olan takımları da yakından takip ediyoruz” dedi.
Konyalı, yeni sezonda maçlarını mutlaka 8 Kasım Stadı’nda oynamak istediklerini ifade ederken, “Geçtiğimiz sezon Lüleburgazspor burada oynamamanın bedelini çok ağır bir şekilde ödedi. Yönetim kurulumuz bu konuyla ilgili elinden gelen çabayı gösteriyor. Burada oynamamız bizim ve şehrimiz içinde çok önemli. Biz burada oynayarak taraftarlarımızla bütünleşmek istiyoruz” ifadelerini kullandı

KAYNAK: www.hurfikir.com.tr

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.