Cuma, Ağustos 31, 2012

İsmail Erdem Alibeyköyspor'da

Transfere hız veren Süper Amatör Lig 3. Grup ekiplerinden Alibeyköyspor, Ünye Belediyespor’dan defans oyuncusu İsmail Erdem’i kadrosuna kattı.

2 yıl önce Alibeyköyspordaydı
İki yıl önce BAL’dayken de Alibeyköyspor forması giyen genç futbolcu geçen sene Yalovaspor’a transfer olmuş oradan da devre arasında Ünye Belediyespor’a transfer olmuştu. Stoper ve kanat beki olarak görev yapabilen İsmail Erdem Cumartesi günü antrenmanlara çıkmaya başladı.
‘Gelişimimde büyük katkısı olan kulübüme geri döndüm’
Transferin ardından açıklamalarda bulunan genç futbolcu "Alibeyköyspor benim eski kulübüm. Gelişimimde büyük katkıları oldu. BAL’dayken statü gereği tahilsiz bir şekilde penaltılarla küme düşmüştük. Takım geçtiğimiz yıl son maçta BAL’a çıkamadı. Bu da taraftarlarımızı doğal olarak üzdü. Bu yıl inşallah geçen yıldan daha fazla çalışıp şampiyonluğa ulaşacağız. Takıma henüz yeni katıldım. Önceki yıllardan tanıdığım arkadaşlarımın olması alışma süremi kısaltacak diye düşünüyorum. Hafta sonu kampa gidip bir hafta orada çalışacağız ve hazır bir şekilde lige başlayacağız. Taraftarlarımızın da desteği ile bu yıl inşallah şampiyonluğa ulaşıp BAL'a çıkacağız" dedi.

İsmail Erdem Kimdir?
2 Ağustos 1988 Bilecik doğumlu İsmail Erdem futbol hayatına 2002'de Bilecikspor’da başladı. 2005 yılında henüz 17 yaşındayken Bilecikspor ile profesyonel sözleşme imzalayan İsmail Erdem üç yıl Bilecikspor’da oynadıktan sonra 2008’de Sarıyer’e transfer oldu. 2009 yılında Alibeyköyspor’a transfer olan İsmail Erdem 2011’de Yalovaya transfer oldu. İsmail Erdem son olarak geçen yıl devre arasında Ünye Belediyespor forması giymişti.


HABER-FOTOĞRAF: SELİM DEMİRER

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...