Çarşamba, Ağustos 29, 2012

Feriköyspor’un Silivri kampı bugün sona eriyor!

Yeni sezona oldukça iddialı bir şekilde hazırlanan ve hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak belirleyen İstanbul Süper Amatör Lig 5. grup ekiplerinden Feriköyspor, 22 Ağustos’ta başladığı sezon öncesi kampını bugün sonlandırıyor. Kırmızı-beyazlılar, Silivri’de gerçekleştirilen kamp süresince, her gün Silivri Ortaköy Stadında günde çift antrenman gerçekleştirdi.


Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün desteği ile Başkan Yardımcısı Gürsel Yılmaz ve Teknik Direktör Ergun Gelen yönetiminde Kumburgaz Artemis Marin Princess kampa giren ve kamp süresi boyunca Otel’e 8 km. uzaklıktaki Silivri Ortaköy Stadında çalışmalarını sürdüren Şişli temsilcisi, bu sabah saat 07’de son çalışmasını yaptıktan sonra Feriköy’e dönecek.
  
‘Çok iyi çalıştık’
Çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten genç Teknik adam Ergun Gelen Yerel Futbol Sitesine yaptığı açıklamada, “Feriköyspor olarak Hedefimiz önce Play-Of grubuna kalmak, sonra da Bölgesel Amatör Lige yeniden terfi etmektir. Grubumuzda son derece kaliteli takımlar var. Zor bir sezon olacak. Biz de bu nedenle Lige iyi başlamak istiyoruz. 8 gün boyunca çok yorucu ancak bir o kadar da faydalı bir kamp dönemi gerçekleştirdik. Bizim için en sevindirici olay hiçbir futbolcumuzun sakatlık yaşamamasıdır. Şimdi burada yaptığımız güzel çalışmaları sahaya yansıtacağız. Feriköy’e döndüğümüzde takıma 2 gün izin vereceğiz. Ardından da BAL takımlarından İncirlispor ile bir hazırlık maçı oynayacağız. Hafta içi de bir hazırlık maçı düşüncemiz var.” şeklinde konuştu.


HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...