Perşembe, Ağustos 30, 2012

Türkiye’nin İlk Halı Sahası Yenilendi

Türkiye’de ilk halı sahası olarak hizmet veren Ayvansaray’daki Dinarsu tesisleri yıllar sonra tekrar hizmete girdi. İşletmeciliğini Ferdi Kocakök ve Eyüpspor’un eski kaptanı Ertuğrul Yiğit’in yaptığı Dinarsu halı saha tesisleri yenilen yüzüyle vatandaşların hizmetine sunuldu.
 

Aynı zamanda Eyüpspor’da Yedek Yönetim Kurulu Üyesi olan Ferdi Kocakök, Dinarsu nostalji halı sahalarını neden tekrar hizmete soktukları şöyle anlattı.  “Türkiye’nin ilk halı sahası olan Dinarsu tesisleri atıl durumda olması beni bir Eyüp’lü olarak çok üzüyordu. Projeler geliştirerek Avrupa standartlarına uygun tesis yapmaya karar verdik ve futbolseverlerin hizmetine sunduk. Özellikle kurumsal firmalar tesisimize büyük ilgi gösterip turnuvalar düzenliyor “ ifadesini kullandı.

 
Basın Kuruluşlarına Özel İndirimler Uygulanacak
Dinarsu halı sahası işletmecisi Ferdi Kocakök özellikle gazete ve televizyonlarda görev yapan medya mensuplarına da özel indirimler yapacaklarını belirterek şöyle konuştu.  “Tesislerimiz, medya mensubu arkadaşlarımızın tüm organizasyonlarına açıktır ve kendilerine de çok cazip indirimler uygulayacaktır. Amacımız Dinarsu halı sahasının eski günlerinde dönmesidir. Ayvansaray metrobüs durağının hemen yanında bulunan tesislerimiz tüm İstanbullular’ın hizmetine girmiştir“ dedi. Dinarsu halı sahasına 0 212 532 64 20-29 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

 
Kaynak: http://www.eyupspor.org.tr/

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.