Perşembe, Ağustos 30, 2012

Metin Yücesan: İyi bir takım olma yolunda ilerliyoruz!

Bölgesel Amatör Lig 10.Grup ekiplerinden İstanbulspor Kulübü Genel Kaptanı Metin Yücesan Sitemize açıklamalarda bulundu. Yücesan açıklamasında, "İyi bir takım olma yolunda ilerliyoruz'' dedi.

"BAL 1 Ekim 2012 tarihinde başlıyor"
Metin Yücesan yaptığı açıklamada, "10.Grupta İstanbul’dan yeni Bölgesel Amatör Lige yükselen 3 güzide Kulüple mücadele edeceğiz. Ayrıca Sakarya, Eskişehir ve Kütahya’dan da önemli takımlar yer alıyor. Şimdilik hiçbir takım birbirlerini tanımıyor. Maçlar başladığında gidişatta o yönde belli olacak. Herkes tabiî ki de 3.Lige çıkmak için mücadele verecek. Ama nihayetinde maçlar sahada kazanılıyor. Hiçbir takım için bu takım çok iyi, kalite, kötü gibi terimler kullanamayız. 1 aydır yeni sezon çalışmalarına devam ediyoruz. Bunun yanında transferlerimiz de devam ediyor. Bütçemize uygun olan oyuncular ile anlaştık. Geçtiğimiz sezon takımımızın kaptanı olan Tayfun Rıdvan Albayrak’ı takımımızın başına getirdik. İyi bir çalışma sürece geçiriyoruz. Kesinlikle kamp yapmayacağız. Maçların ne zaman başlayacağı henüz belli değil. Ama ben 1 Ekim 2012 diye bir tarih duydum. İnşallah o zaman kadar hazırlanıp maçlarımıza başlayacağız. İyi bir takım olma yolunda ilerliyoruz’’ dedi.

Yücesan transfer konusuna da açıklık getirdi
Yücesan, ''Bugün Ali Mumcu ile yeniden anlaştık ve takımımızla birlikte ilk antrenmanında yer aldı. Hafta sonuna kadar birkaç oyuncu ile görüşeceğiz. Bunların isimleri net ama henüz anlaşma zemini olmadığı için bunları ilerleyen günlerde açıklayacağız. Grubumuzdaki bütün takımlara başarı dileklerimi iletiyorum’’ diye konuştu.


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT

Hiç yorum yok:

Silivri cezayı Bornova'ya kesti

TFF 3. Lig 3. Grupta zirve için mücadelede eden Silivrispor evinde oynadığı Bornova 1977 maçını Arda Yumurtacı’nın attığı iki golle 2-0 kaza...