Çarşamba, Ağustos 29, 2012

Serdar Ünsal: Feriköyspor’un kalesi emin ellerde!

İstanbul Süper Amatör Lig 5. grup ekiplerinden Feriköyspor’un kaleci Antrenörü Serdar Ünsal, bu sezon kalede sorun yaşamayacaklarını ifade etti. Kırmızı-beyazlı ekibin üç kalecisi, Tuncay, Oğuz ve Sercan’ın çok yetenekli kaleciler olduğunu söyleyen başarılı çalıştırıcı Yerel Futbol Sitesine iddialı açıklamalar yaptı.


Kırmızı-beyazlı takımda yeni sezon öncesi en sorunsuz mevki olarak göze çarpan kaleden iddialı sözler geldi. Dünkü antrenman öncesinde çalışmaları hakkında Yerel Futbol Sitesine açıklamalarda bulunan Kaleci Antrenörü Serdar Ünsal ile öğrencileri Tuncay, Oğuz ve Sercan yeni sezonda kaleyi gole kapatacaklarını iddia ettiler.

Kumburgaz Artemis Marin Princess kampa bulunan ve çalışmalarını Silivri Ortaköy Stadında yapan Feriköyspor’un kaleci Antrenörü Serdar Ünsal, "Şu an Süper Amatör Ligin en iyi kalecileri bizde. Tuncay ve Oğuz zaten belli bir seviyeye gelmiş isimler. Kasımpaşaspor A2’den aldığımız Sercan’da onları aratmayacak kalitede, şu an tüm kalecilerimiz oynayabilecek düzeyde. Feriköyspor’lular merak etmesin, kalemiz emin ellerde” diye konuştu.

Serdar Ünsal şöyle devam etti: “Tuncay zaten kendisi kanıtlamış bir kaleci. Geçtiğimiz sezon Edirnespor'dan Bayramşa Tunaspor'a geldiğinde birlikte çalışma fırsatı bulmuştuk. Genç yaşında Profesyonelliği yaşamış ve artık tecrübeli diyebileceğimiz bir oyuncumuz. Oğuz, geçtiğimiz sezon Feriköyspor'a çok önemli katkılar yaptı.

Oğuz'un da kamp süresince performansından son derece memnumum. Oğuz, dilediği gibi oyun kurabilen başarılı bir kaleci, ayrıca kendisine olan güveni de önemli bir artısı. Sercan ise bize Kasımpaşaspor A2’den geldi. Çok yetenekli. Zaten Yılmaz Vural Hoca, Sercan’ı A takıma 3. kaleci olarak çıkartmıştı. Kalecinin en büyük tecrübesi oynamaktır. Sercan’da ilerleyen yıllarda adından çok söz ettirecek bir kaleci olacak.


HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

Tuzla Anadoluspor üçer üçer gidiyor

İstanbul 2. Amatör Lig 20. Grup'ta Tuzla Anadoluspor ilk iki maçını da kazanarak iddiasını ortaya koydu.