Salı, Ağustos 28, 2012

Sakaloğlu:Gelecek yılların Paşabahçe'sini kurmaya çalışıyoruz!

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup temsilcisi Paşabahçespor'un Teknik Direktörü Uğur Sakaoluğlu bazı açıklamalarda bulundu. Sakaloğlu yaptığı açıklamada, ''Biz gelecek yılların Paşabahçe'sini kurmanın peşindeyiz o yüzden gençlerle yürümenin hesabı içindeyiz. Gençlerin yanında tecrübeli ve iyi ayaklar ile şampiyon olmak için çok çalışacağız''dedi.


Sakaloğlu yağtığı açıklamada, ''Öncelikle 2012 - 2013 sezonu camiamıza hayırlı ve uğurlu olur inşallah. Herkesin bildiği üzere Paşabahçe Spor Kulübü büyük bir camiadır. Bizde bu camiaya layık olabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Kulübümüz hep hedefleri olan ve hedefine giderken de Türk futboluna yakışır futbolcuları yetiştirmeyi prensip edinen bir camiadır. Her sene olduğu gibi gençlere çok önem verdiğimiz gibi bu futbolcuların  en baştan alması gereken eğitimlerini de vermeye çalışıyoruz. Futbol okulumuz da 300'ü aşkın öğrencimiz var. Bunların için den yetenekli olanlarını ayırıp kulübümüz bünyesinde yetiştirip iyi birer futbolcu olmalarının yanında iyide birer insan olmaları için uğraş veriyoruz. Bu sene de her zaman olduğu gibi hedefimiz bütün branşlar da, bizim için daha doğrusu benim için asıl hedef olan A takım şampiyonluğudur. Bu yolda ilerlemek için eksik olan bölgelerimize yeteneklerine çok güvendiğim ve tecrübeli isimleri transfer ettik. Bu yeni aldığımız oyuncular ile zaten mevcut olan iyi ve genç kadromuz çok iyi anlaşıp takıma adepte oldular. Biz mütevazi bir kadroya sahip bir takımız. Takımımızın büyük çoğunluğu genç takımdan oluşan kadrodur. Tabi bunların yanın da bu sene U17 takımından kadroya dahil ettiğim futbolcularım var. Daha yaşları 17, bunlar A takım kadrosun da yerlerini alıyorlar ve kendilerin den son derece memnunum. Tolunay olsun, İbrahim olsun, Hüseyin olsun çok güvendiğim isimler. Biz bu oyuncularımıza güvenip formalarını veriyoruz. Tabi bu arkadaşlarımız antrenmanlar da çok çalışıyorlar ve formayı kapmak için var güçleriyle uğraşıyorlar. Eğer böyle devam ederlerse ileride Türk futboluna çok iyi yerlerde hizmet vereceklerin den hiç bir şüphem yok. Dediğim gibi böyle mütevazi bir kadromuzla hedefimize yürüyeceğimizi düşünüyorum. Biz gelecek yılların Paşabahçe'sini kurmanın peşindeyiz o yüzden gençlerle yürümenin hesabı içindeyiz. Gençlerin yanında tecrübeli ve iyi ayaklar ile şampiyon olmak için çok çalışacağız. Paşabahçe halkından ve taraftarından bu takıma sahip çıkmalarını istiyorum. Bu kadro ve çocukların ileride herkesin gurur duyacağı ve adından uzunca bir süre söz ettireceğini düşünüyorum. İnşallah herşey dilediğimiz ve istediğimiz gibi olur''dedi.

KAYNAK: www.loveispasabahceblogspot.com

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...