Cuma, Ağustos 31, 2012

Çiftlikköy Belediyespor bomba gibi geliyor

Yeni sezonda Süper Amatör Lig'de iddialı olan Çiftlikköy Belediyespor, 2012-2013 sezonuna bomba gibi girmeyi hedefliyor.



Yalova Süper Amatör Küme ekiplerinden Çiftlikköy Belediyespor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Daha önce iç ve dış transferde önemli oyuncularla anlaşma sağlayan Çiftlikköy, son olarak 5 futbolcuyu daha kadrosuna kattı. Ancak yapılan son transferlerin dışında Kırmızı Siyahlıların, önemli bir ya da iki ismi kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

“Altyapıdan 6 Oyuncuyu A Takıma Aldık”
Öte yandan Çiftlikköy Belediyespor Teknik Direktörü Necdet Toker, takımdaki kadroyu sağlamlaştırdıklarını ve yapılacak birkaç transferin ardından, transferi sonlandıracaklarını kaydetti. Şuana kadar dış transferde toplam 6 futbolcu ile anlaştıklarını ifade eden Toker, “Ayrıca 6 tane altyapı oyuncumuzu A takıma aldık. Güçlü bir kadro oluşturduğumuzu söyleyebilirim. Altyapıdan kaleciler Okan ve Cengiz, orta saha oyuncularımız Ömer ve Burhan, defanstan Mustafa ve Anıl ile santrafor futbolcumuz Halil İbrahim, A takımla antrenman yapacak. Çiftlikköy Belediyespor olarak altyapıya ne kadar önem verdiğimizi bir kez daha görmüş olduk. Bu arada dış transferde birkaç oyuncu daha aldıktan sonra, transferi sonlandıracağız” diye konuştu.

“Sakaryaspor A2 Takımından Oyuncu Deneyeceğiz”
Diğer yandan Necdet Toker, yeni sezon için statünün değişmesinin ardından Sakaryaspor A2 Takımı’ndan, 3 oyuncuyu denemeye alacaklarını kaydetti. Toker, şöyle konuştu: “Sakaryaspor A2 Takımı’ndan 3 oyuncuyu deneyeceğiz. Stoper, orta saha ve santrafor mevkilerinde oynayan bu üç oyuncudan Çiftlikköy Belediyespor’a hangisi fayda sağlayacaksa, onu da kadromuza katabiliriz.”dedi.

KAYNAK: www.yalovahayat.com

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...