Cuma, Ağustos 31, 2012

Sorgun Belediyespor şampiyonluğa inanıyor

Yozgat’ı bu yıl 3. kez Bölgesel Amatör Lig’ de temsil edecek olan Sorgun Belediyespor’un teknik kadro ve oyuncuları, bu yıl şampiyon olacaklarına inanıyor. Önceki perşembe günü sezonu açan ve top çalışmalarına başlayan Sorgun Belediyespor’un Teknik Direktörü Ferda Cevizci, hedefleri olan bir takıma geldiğini, kendilerinin de bu hedefleri yerine getirecek doğrultuda çalışmalar yaptıklarını söyledi.


Sorgun’da futbolun çok sevildiğini, dolayısıyla Sorgun Belediyespor’unda çok sevildiğini tahmin ettiğini dile getiren Cevizci, ”Bu yıl  iyi bir kadro oluşturduk. Yöneticilerimiz, gerçekten kaliteli oyuncuları transfer etti. Yeni taşındığımız tesislerimiz ufak tefek sıkıntılar dışında oldukça rahat. Liglere hazır olarak girmek istiyoruz. Bunun için de sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez antrenman yapıyoruz. Çalışmalarımızın temposu giderek artacak. Ligin başlama tarihi tam belli olmasa da eylül ayının sonlarına doğru başlamasını  hedef alarak çalışmalarımızı  planladık. Sanırım lig başlayıncaya kadar hazır oluruz. Bu arada 3-4 hazırlık maçı oynamayı  da düşünüyoruz” dedi.

Sorgun Belediyespor’un bu yıl kalesini koruyacak iki transferden biri olan milli kaleci Soner Bala da, Sorgun Belediyespor olarak çok kaliteli bir kadroya sahip olduklarını, yönetim ve teknik kadro ile uyumlu bir şekilde çalışarak 3. lige çıkmak istediklerini belirtti.

İster süper lig olsun, ister Bölgesel Amatör Lig, bir takımda uyum sağlanmazsa başarının gelmeyeceğini vurgulayan Bala, ”Sorgun Belediyespor’da bu sorunlar yaşanmıyor. Ben başarılı olacağımıza yürekten inanıyorum” diye konuştu.

KAYNAK:www.sorgunpostasi.com

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...