Perşembe, Ağustos 30, 2012

Leventspor neşe içinde

Kırmızı Siyahlılar dün Süper Amatör Lig ekiplerinden Yeniköyspor ile oynanılan hazırlık maçının ardından bugün sabah 10.00'da haftanın 3.antrenmanı gerçekleştirildi. Teknik Direktör Serdar Gücüyener ve Antrenör Recai Şahinler'in yönetimindeki antrenman yaklaşık olarak 1 saat 20 dakika sürdü. Sakatlıkları bulunan Yakup, Ahmet Mert'in yanı sıra hasta olan Erdoğan antrenmanda yer almadı. Volkan Bayram ise ısınma hareketleri esnasında adelesindeki ağrılar artınca idmanı yarıda keserek buz tedavisi uyguladı.


Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan çalışmaların ardından iki gruba ayrılan futbolcular 5'e 2 top kapma çalışması yaptılar. Sonrasında ise sahaya 2 adet ayak tenisi alanı kuruldu. Turnuva niteliğinde oynanan maçlarda Volkan Yazkan, Ercan Duman, Emirhan, Ramazan ve Mesut'un yer aldığı takım turnuvayı kazandı. Futbolcular sevinçlerini objektifimize bakarak paylaştılar.


Leventspor'a nazar değdi...


Yakup'un omuz bölgesindeki kapsüllerde zedelenme var!

Dün oynanılan hazırlık maçı sonrasında ise Leventspor bir hayli sakat verdi. Bunlardan biri beyin travması geçiren Ahmet Mert, bir diğeri de omuzunun üzerine düşen Yakup Türk. Dün maçtan sonra ağrıları artan başarılı orta saha oyuncusu, bugün antrenman saatinde kulübe gelerek İstanbul Ortepedi Merkezi'ne gitti. Başarılı oyuncumuza yapılan tetkikler sonrasında omuz bölgesindeki kapsüllerde zedelenme olduğu söylendi ve omuzu askıya alınarak 10 gün istirahat verildi. Yapılan kontrol sonrasında Kulübe gelen Teknik Direktör Serdar Gücüyener ve Antrenör Recai Şahinler'e bilgi aktaran futbolcuyla, teknik heyet yakından ilgilendi.



Ahmet Mert'te çatlak var!
Ahmet Mert, Yeniköyspor ile oynanılan hazırlık maçında oyuna girdikten 5 dakika sonra rakibiyle hava topu esnasında çarpışmış ve bir anda yere yığılmıştı. Acilen Maslak Acıbadem hastanesine kaldırılan futbolcunun alın bölgesiyle burnun üst tarafındaki bölgede küçük bir çatlak olduğu tespit edildi. Başarılı futbolcu bugünkü antrenmanda yer almadı.


Volkan Bayram'da önemli birşey yok...
Yeniköyspor ile oynanan hazırlık maçından sonra arka adelesinde ağrılar oluşan Volkan Bayram, bugün sabah antrenmanında koşu ve açma germe hareketleri ile başladı. Fakat arka adelesinde ağrıları çoğalınca çalışmayı yarıda bıraktı ve buz tedavisi uygulayarak kendini riske etmedi.


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT
KAYNAK: www.leventspor.com

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...