Cuma, Ağustos 31, 2012

Yalovaspor, Koçal’ı ziyaret etti

Yalovaspor Kulübü Başkanı Tamer Erbul, Genel Koordinatör Kartal Tekin ve Kulüp Müdürü Ayhan Kaş ile beraber, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal’ı makamında ziyaret etti.



Ziyarette Erbul ve beraberindekilerle sohbet eden Başkan Koçal, Yeşil Kırmızılı ekibin maddi ve manevi sıkıntılarını yakından takip ettiğini söyledi. Yalovaspor’un içinde bulunduğu sıkıntıların giderilmesi ve Yalovaspor’u özlenen günlerine getirebilmek için yapılan çalışmalar ile girişimlerin, bizzat içerisinde olduğunu ifade eden Yakup Koçal, Tamer Erbul başkanlığındaki Yalovaspor yönetimine imkanlar dahilinde her türlü desteği verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini dile getirdi.

Yalova Belediyesi’nin kulübe sağladığı maddi ve manevi katkılardan dolayı teşekkür eden kulüp başkanı Tamer Erbul, “Göreve geldiğimiz günden bu yana başkanımız Yakup Koçal’ın her zaman desteğini gördük. Başkanımızın bir Yalovaspor aşığı olarak Yalovaspor’un sıkıntılarından kurtulması için çok çaba harcadığını tüm Yalovalılar yakından bilmektedir. Bu sezon yeniden yapılanarak, Yalovalılara özlenen Yalovaspor’u geri getirme sözü verdik. Bu sözü verirken en büyük dayanaklarımızın başında Yakup Koçal’ın vizyoner liderliği ve desteğini gördük. Başkanımız Yalovaspor için her türlü desteği her zaman vermiştir ve vermeye devam etmektedir. Bu ziyaretimizde kendisine 50. yılımızı simgeleyen formamızı hediye etmek istedik. Nazik kabulleri nedeniyle camiamız adına kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

KAYNAK: www.yalovahayat.com

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.