Cuma, Ağustos 31, 2012

Altınova Belediyespor'dan kötü prova

ALTINOVA BELEDİYESPOR: 0  DERİNCE BELEDİYESPOR: 1
Bölgesel Amatör Lig ve Türkiye Kupası’ndaki Yalova temsilcisi Altınova Belediyespor, yeni sezon öncesi oynadığı ikinci hazırlık maçında Derince Belediyespor’a 1-0’lık skorla kaybetti.


Teknik Direktör Okan Yılmaz yönetiminde ilk sınavını, Kavaklıspor’a karşı veren ve maçı 4-1 kazanan Sarı Yeşilliler, Derince’ye karşı 90 dakika boyunca birkaç önemli pozisyonun dışında vasatı aşamazken, ikinci yarının son bölümlerinde kalesindeki gole engel olamadı. Yalova Atatürk Stadyumu’ndaki mücadeleye iki takım da dengeli başladı. İlerleyen bölümlerde taraflar, karşılıklı ataklarla birbirlerinin kalelerini yoklamaya çalıştı. Maçın 8. dakikasında Altınova Belediyespor’un tecrübeli kaptanı İlker Baş, rakip ceza sahası sağ çaprazından serbest vuruş kullandı. Rüzgarın da etkisiyle doğrudan kaleye yönelen topa kaleci parmaklarının ucuyla uzandı ve ardından meşin yuvarlak, direkte patladı. Sonrasında ise savunma tehlikeyi uzaklaştırdı. İlk yarının ilerleyen bölümlerinde taraflar, üstünlük kuracak gole ulaşamayınca devre 0-0 golsüz eşitlikle tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında iki takım da farklı kadrolarla sahada yerlerini aldı. Bu devrede özellikle Altınova’nın genç oyuncuları göze çarparken, orta saha mücadelesi şeklinde geçen devrenin sonlarına doğru Derince Belediyespor, ataklarıyla öne çıktı. Karşılaşmada dakikalar 69’u gösterdiğinde soldan gelişen Derince atağında ceza sahasına ortalanan topa çok iyi yükselen Nurullah, altı pas çizgisi üzerinden nefis kafa vuruşuyla konuk ekibi 1-0 öne geçirdi. Müsabakanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Derince Belediyespor, sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı.

KAYNAK: www.yalovahayat.com

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...