Cuma, Ağustos 31, 2012

Kadirlispor sezonu açtı

Bölgesel Amatör Lig"de Adana"yı temsil edecek olan Kadirlispor sezonu açtı. Sezon açılışı kapsamında Adana Demirspor A2 takımı ile özel bir maç yapan Kadirli temsilcisi, oynadığı futbolla da göz doldurdu.


Yeni sezonda BAL'da yer alıp, Spor Toto 3. Lig'e yükselebilmek için mücadele edecek olan Kadirlispor, yeni sezonu düzenlenen görkemli bir tören ile açtı. Şehir Stadı'nda gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gösterilen törene katılanlar arasında; Kadirli Kaymakam Necip Çakmak, Sumbas Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, Osmaniye Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Adana Demirspor Amatör Spor Dalları'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Suat Kızıldağ, Kadirlispor Kulübü Başkanı Özkan Eskicioğlu da yer aldı. Suat Kızıldağ, söz konusu protokol üyeleri ve kulüp yöneticilerine açılışta Adana Demirspor forması hediye etti.


Burada konuşan Kaymakam Çakmak, "Mazisi başarılarla dolu olan tarihi kulüp Adana Demirspor'u Kadirli'ye konuk etmekten dolayı sonsuz mutlu olduk. Demirspor'un katılımıyla törenimiz bir başka güzel oldu" dedi. Konuşmaların ardından sezon açılışına geçildi. Yeni sezonda kadroya dahil edilen futbolcular ile teknik heyet taraftarlara tanıtıldı. Daha sonra da Kadirlispor ile Adana Demirspor A-2 Takımı arasında özel maça geçildi.

KAYNAK: www.haber3.com

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...