Çarşamba, Ağustos 29, 2012

Ahmet Yurtsever: Lige iyi başlayacağız

2012-2013 futbol sezonunda İstanbul Süper Amatör Lig 1. grupta mücadele edecek olan Çamlıcaspor sezonun ilk haftasında kendi evinde Ömerli Köyü ile yapacağı maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor. Yerel Futbol Sitesine bir demeç veren Yeşil-Beyazlı ekibin başarılı Teknik Direktörü Ahmet Yurtsever, takımın genel havasının iyi olduğunu belirterek, lige en iyi şekilde başlayacaklarına inandıklarını söyledi.

 
Ligin ilk maçlarının her zaman zorlu ve önemli olduğunu dile getiren Yurtsever, ekinin iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerine vurgu yaparak, “Katibim Turnuvasında takımımızı test etme imkanı bulduk. Lig havasında hazırlık maçları oynamak her zaman faydalıdır” dedi.

Grupta kadrolar birbirine yakın!
Ömerli Köyü maçından galibiyetle ayrılmayı amaçladıklarını belirten Ahmet Yurtsever şunları kaydetti: “Çamlıcaspor olarak iyi bir ekip olduğumuza inanıyorum. Ligin ilk maçı olan Ömerli Köyü karşılaşmasından 3 puanla ayrılacağımıza inanıyoruz. Süper Amatör Lig 1. Grupta bütün takımlar genelde birbirlerine yakın kadrolara sahipler. Bu grupta favori olmaz diye düşünüyorum. Çamlıcaspor olarak biz de diğer ekipler kadar iddialıyız. Oyuncularımın bu işi başaracağına inanıyorum. İnandıktan sonra da istediğimizi elde ederiz.” şeklinde konuştu.

Ahlar, vahlar çekmem!
Yurtsever ayrıca, Çamlıcaspor ile sezon başından beri antrenmanlara çıkan ve Katibim Turnuvasında 5 maç oynayan Selami Çevik ile yollarının ayrıldığını ifade ederken, “geriye dönüp bakmak ahlar, vahlar çekmek benim hiç tarzım değil, Selami Çevik’e bundan sonra başarılar dilerim” dedi.

Ferit’e güveniyoruz!
Geçtiğimiz sezon yine Üsküdar ilçesinin Süper Amatör Ligdeki diğer temsilcilerinden Öz Karacaahmetspor’un başarılı kalecisi Ferit ile anlaştıklarını söyleyen Yurtsever, “kaleciler konusunda takdir hakkını kaleci Antrenörümüz Serkan Aslanpınar’a bıraktım, Serkan Hoca da çok iyi bir kaleciyi kadromuza kattı, Ferit’in bize güç katacağına inanıyorum” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...