Çarşamba, Ağustos 29, 2012

Silivrispor Oğuz’larıyla sonuca gitti!

SİLİVRİSPOR :2  FK LUBİMEC :1
TFF Spor Toto 3. Ligin yeni ekibi Silivrispor önceki gün oynadığı hazırlık maçında Bulgaristan 2. Lig temsilcisi FK Lubimec karşısında olumlu bir görüntü verdi ve maçı 2-1 kazanmasını bildi.

 
Silivri, Selimpaşa Mehmet Karasu Tesislerinde oynanan maçta her iki takımda tüm kadrolarını sahaya sürdü. Müsabakanın ilk yarısı konuk ekip Lubimec’in 1-0 üstünlüğü ile noktalandı. İkinci yarıda oyuna ortak olan Silivrispor Oğuzhan ve Oğuz’un attığı gollerle sahadan 2-1 galip ayrılmasını bildi. 45’er dakikalık iki devre halinde oynanan maçta Silivrispor özellikle gol yollarında zorlandığı görüldü.
  
Silivri ilk yarı teslim oldu
Maçın başlama vuruşu ile birlikte Silivrispor orta alanda top tutmaya çalıştı. Buna karşılık rakip Lubimec ise oyunu Silivri yarı sahasına yıkma çabası içindeydi. İlk yarının ortalarına doğru Silivrispor’un orta alanı rakibe teslim olunca defansta hatalar yapmaya başladı. Orta alanı kaptıran Silivri kalesinde tehlikeli ataklar görmeye başladı. Rakibinin önde bastığı dakikalarda Silivri orta alanı ve defansının anlaşamamasından dolayı Silivrispor kalesinde golü gördü. Hataların ardından gelen şok golden sonra Silivri orta alanı ve defansı arasında boşluklardan yararlanan rakip ileri uç oyuncuları birkaç net gol pozisyonundan da yararlanamadı.

Orta alanda Nazif ve Metin tutmadı
İlk yarıda rakip üzerinde etkili olamayan Silivrispor özellikle genç yeteneği Nazif’in tamamen bireysel oynaması teknik heyetin sinirlenmesine yol açtı. Orta alandan aldığı toplarla direkt kaleyi araması ve kenar oyuncularına ve gol yollarında etkili olabilecek oyuncuları pas vermemesi oyun içinde anlaşmazlıklar doğurdu. Gününde olmayan Metin’inde çok top kaybetmesi defansın ve kalecinin işini oldukça zorlaştırdı, bunların üstüne gününde olmayan bir Yunus da orta alanın çökmesinde etkili oldu. Orta alanda ayakta kalan çaba sarf eden ve savaşan tek isim görünümünde olan ise Oğuzhan oldu.

Gerçek oyunları bu olsun
İkinci yarıya ilk yarıda oyununun haricinde yapılan değişikliklerle başlayan Silivrispor oyuna ortak olmaya çalıştı. İkinci yarının ilk çeyreğinde oyundan alınan Nazif ile birlikte Silivrispor orta alanda daha çok top tutmaya başladı. Konuk ekibinde yaptığı değişikliklerle birlikte Silivrispor oyunun hâkimiyetini eline aldı. İlk yarıdaki tutukluğunu üzerinden atan Metin daha çok sorumluluk almaya başlayınca işin rengi değişti. İkinci yarının ikinci çeyreğinde kazanılan serbest atışı kullanan Metin akıl dolu bir pasla Oğuzhan’ı ceza alanı içinde topla buluşturdu ve Oğuzhan da güzel bir vuruşla topu ağlara yolladı 1-1. Maçın son bölümlerinde direkten dönen topu iyi takip eden Oğuz maçın skorunu tayin etti 2-1.


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off programı

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.