Cuma, Ağustos 31, 2012

İhsaniyespor doludizgin

İstanbul 1.Amatör Lig 1. Grupta mücadele edecek olan İhsaniyespor hazırlıklarına Çatalca sahasında yaptığı idmanlarla sürdürüyor. Grubunda zorlu bir sezon geçirecek olan İhsaniyespor yeni sezona iyi bir başlanğıç yapmanın peşinde. Kulüp Başkanı Ercan Salcı yapılan çalışmaları yakından takip ederken, yeni transferlerin takıma çabuk uyum sağladığı gözden kaçmadı.

Grubunda güçlü ekiplerle karşı karşıya gelecek olan İhsaniyespor yeni sezon hazırlıklarını Çatalca sahasında sürdürüyor. Yeni sezona iyi bir şekilde hazırlanan İhsaniyespor’un kulüp Başkanı Ercan Salcı takımın yaptığı çalışmalardan memnun olduğunu söyledi. Başkan Salcı “ Güçlü bir grupta mücadele edeceğiz. Bu gruba göre çalışmalar yaparak sezona hazırlanıyoruz” dedi.

Genç oyuncular kadroda
İhsaniyespor’un yeni sezon öncesi yaptığı idmanlarda genç oyuncuların kadroda olması dikkat çekti. İhsaniyespor bu atağı ile kendi özüne geri döndü yorumlarının yapılmasına neden oldu. Genç oyunculara güvendiğini belirten kulüp Başkanı Ercan Salcı “ Yeni sezon öncesi yaptığımız hazırlık çalışmalarında genç oyuncularımızın kadroda çok olmasından dolayı çok mutluyum. İhsaniyespor bir başarı kazanacaksa gençlerinin olduğu bir kadro ile başarı kazanması bizi daha da mutlu eder” dedi.


Transferler uyum sağladı.
Yeni sezonda kadrosuna yeni oyuncular katan İhsaniyespor’da yeni ve eski oyuncuların birbirlerine uyum sağlaması yönetimi sevindirdi. Arnavutköy Belediyespor’dan Cenker, Kestanelikspor’dan Sezgin ve Yiğit, Akalanspor’dan Selçuk’u renklerine bağlayan ihsaniyespor’da transferin bitmediğini belirten kulüp Başkanı Ercan Salcı gerekli olduğu takdirde kesinlikle transfer yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Hazırlık maçları başlayacak
İhsaniyespor’un idmanlarına yeni başladığını ifade eden kulüp Başkanı Ercan Salcı ilerleyen günlerde hazırlık karşılaşmaları yaparak son durumlarını daha iyi görebilme şansları olacağını söyledi. Başkan Salcı “ önümüzdeki haftalarda oynayacağımız hazırlık karşılaşmalarında takılın son durumunu görme fırsatımız olacak bu hazırlık karşılaşmalardan alacağımız sonuçlardan daha çok oynanan futbol ve eksiklerimizi görmemiz için büyük bir fırsat olacaktır” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...