Salı, Mayıs 22, 2012

Ağrı Askf’den 19 Mayıs Etkinliği

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını çeşitli etkinliklerle kutladı.
Kutlama mesajlarını billboardlarla duyuran federasyon, Ağrı’nın en işlek caddesi olan Cumhuriyet Caddesi'nde kurduğu portatif kale ile penaltı atışı yaptırdı. Hediye ve ödüllerin dağıtıldığı penaltı atışlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.


Gençlik ve Spor Bayramı anısına Bubi Dağı tırmanışı gerçekleştiren Askf Yönetimi, tırmanış sonrası düzenlediği piknikle kutlamaları sonlandırdı. Federasyon Başkanı Erkan Kösedağ “19 Mayıs’ın stadyumlardan çıkarılıp farklı bir format ile kutlanması herkesten çok spor camiasını sevindirmiştir. Spor bayramı olarak yıllarca anılan bu bayramda sportif aktivitelerin olmaması ve programlara alınmaması spor camiasının bu kutlamalardan uzak kalmasına sebep oluyordu. Umuyoruz ki önümüzdeki sezon çok daha iyi bir 19 Mayıs kutlaması yaparak bu bayramın gerçek sahibinin  gençler ve sporcular olduğunu göstereceğiz” dedi.


Kaynak: Ağrı ASKF 

Hiç yorum yok:

1308 Osmaneli Belediyespor'da hakeme büyük tepki

Bilecik 1. Amatör Lig'de bugün oynanan ve 1-0 konuk ekibin üstünlüğü ile tamamlanan  1308 Osmaneli Belediyespor-Bozüyük Vitraspor maçı s...