Çarşamba, Haziran 01, 2011

Yıldırım: "Ne zaman Pendik'e gitsek aynı olaylar..."


İstanbul U19 2. Ligi 19. Grup’ta hafta sonu oynanan maçta deplasmanda Pendik Kavakpınarspor’a 4-3 mağlup olan Fetih Kelkitspor’da hakeme büyük tepki var. Üsküdar ekibinin teknik direktörü Hüseyin Yıldırım rakiplerinin davranışlarına da tepki göstererek, “Ne zaman Pendik’e gitsek yanı şeyler oluyor” dedi.

Yıldırım, Yerel Futbol Sitesi’ne yaptığı açıklamada, “Hakem arkadaşımız, önde olduğumuz dakikalarda rakip takımın oyuncularının aşırı tahrik ve küfürlerine bir şey yapamayarak, bizim maçı sinir harbi içinde geçirmemiz ve müsabakyı kaybetmemiz için saha içinde ne gerekiyorsa yapmıştır. Üstelik rakip takımın antrenörü maçın başından sonuna kadar demediğini
Bırakmazken, biz itiraz ettiğimizde hakem ‘atarım’ diyerek beni tehdit etmiştir. Futbolcularımızın sağduyulu olması olayların önüne geçmiştir” dedi.

Pendik’e her gidişlerinde benzer durumlarla karşılaştıklarını belirten Yıldırım, “Neden Fikirtepe’de veya Spor Akademisi’nde olmuyor, bunların derinliğine araştırılması lazım. Bir de maçın bitiminde rakip takımın sporcularının hakemin yanında görülüp birlikte konuşmalarının yöneticimiz tarafından duyulması, bazı şüphelerimizi doğrular cinstendi. Biz amatör spor kulüpleri olarak ekonomik zorluklara karşın mücadelemizi sürdürmeye çalışırken böyle durumlarda kalmamız bizi bazı tedbirler almaya zorluyor. Bu konunun takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

Silivri Tepecik'i tek golle geçti

TFF 3. Lig 3. Grup'ta play-off'u daha önceden garantileyen Silivrispor son hafta maçında deplasmanda, rahat bir konumda bulunan Büyü...