Cuma, Haziran 24, 2011

Timurhan: Yeniden aday olmayacağım



Aliağa Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Metin Timurhan, kulübün yapılacak olan olağanüstü genel kurulunda yeniden aday olmayacağını açıkladı. Metin Timurhan, 2 yıl boyunca kulübün Aliağa’yı başarıyla temsil edecek çalışmalar yaptığını ifade ederek,"Bu bir bayrak yarışıdır. Görevimizi tamamlayarak, Bayrağı yeni yönetim kuruluna devredeceğizdedi. 


Aliağa Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Metin Timurhan,"30 Nisan 2009'da işbaşına gelen Yönetim Kurulumuz2 sene boyunca Aliağa’nın spor ilçesi olma yolunda hiçbir maddi menfaat beklemeden, görevini tam ve eksiksiz olarak yerine getirmiş, Aliağaspor’u ulusal ve görsel basında en iyi şekilde temsil etmiş, gerek Basketbol Federasyonu nezdinde gerek kulüpler düzeyinde, gerekse oyuncu menajerleri ve oyuncular gözünde saygı gören güven duyulan, ödemelerini zamanında yapan prestijli bir kulüp haline getirmiştir"diye konuştu.


Başkan Metin Timurhan,"Koltukların hiç kimseye miras kalmadığının bilinciyle görevimizi tam ve eksiksiz yerine getirmenin huzuru içindeyiz. Aliağaspor Yönetim Kurulu olarak, Kulübümüzde Olağanüstü Genel Kurul kararı alıp, taşıdığımız bayrağı yeni seçilecek birbirinden saygın Yönetim Kurulu’na devretme kararını verdik" ifadelerini kullandı.


Yeni seçilecek Yönetim Kurulu’na sporun her alanında şu ana kadar edindiğimiz bilgilerimizi, tecrübelerimizi ve desteğimizi vereceğimizin bilinmesini isteriz” diye konuşan Timurhan,"ki yıldır birlikte çalıştığım Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu, Denetim Kurulu’ndaki arkadaşlarıma ve bizlere hep destek veren Aliağa Halkına ve Sponsorumuz Petkim A.Ş’ne teşekkür eder, saygı ve sevgilerimi sunarım" dedi.


HABER-FOTOĞRAF: SERVET SARUN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.