Cuma, Haziran 24, 2011

GOP Yeniköyspor: Ne ekersen onu biçersin




GOP Yeniköyspor Kulübü de resmi internet sitesinde, Nilüfer Gökay İÖOSK maçıyla ilgili bir açıklama yaptı. “Ne ekersen onu biçersin” başlığıyla verilen yazıda, “Sezonun ilk maçında takımımızın stada geldiğinde hiçbir yetkilinin takımımıza hoş geldin dememesi ile başlayan gerginliğin oyun içindeki sertlik ve tribünlerdeki küfürün karşılığı bugün oynan maçta karşılığı bulmuştur” dedi.


'Tanış'ın sitem etmesi düşündürücüydü!' 
Yapılan açıklama şöyle devam etti: “Maçın başlamasıyla evinde oynadığı tüm maçlarda centilmen bilinen taraftarımızdan yakışmayan küfür ve tepkiler saha içindede sertlikler olsa da bunlar ilk maçın karşılığı olmuştur. Bir ata sözü “Ne ekersen onu biçersin” der. Bugünkü maça uyan en iyi yorumdur. Maç boyunca oyun içindeki sertliklerde oyunu yatıştıran ve tribündeki küfürleri susturan oyuncumuz Şaban’a maç sonunda Nilüfer Gökay takımının antrenörü Sayın Hasan Tanış’ın sitem etmesi son derece düşündürücüydü.”


Kırmızı-Beyazlılar, yaşanan gerginlikten dolayı Arnavutöy Hasan Doğan Stadı görevlileri ve Arnavutköy halkında özür dilerken, “Günün ilginç bir olayı da Arnavutköy’de oynanan maçlarda polis bulunmazken bugün oynanan maçta statta polis memurlarının olmasıydı” denildi.


Kaynak: www.yenikoyspor.com

2 yorum:

Adsız dedi ki...

bravo tam centilmence bir cevap helal olsun size

Adsız dedi ki...

gercekten doğru ne ekersen onu biçersin... nilüfer gokay spor külübüne bunlar az bile yapılmış.. çünkü gercekten cok terbıyesız bı takımm.. kendı sahalarında krallar dışarda kedıler..

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.