Cuma, Haziran 24, 2011

Büyükçekmece kulüplerinden ASKF adaylarına mesaj




Büyükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Yönetim Kurulu, başkan Mehmet Seyidoğlu önderliğinde Maltız’da bir araya geldi. Yaklaşan ASKF Genel Kurulu öncesi bir araya gelerek kulüplerin aidatlarını ödemeleri için uyarılarda bulunan Başkan Seyidoğlu, bu konuyu gündeme taşıyarak ASKF seçimlerinin kulüplerin yanında olacak olan adayı destekleyeceklerini aynı zamanda Büyükçekmece İlçesinden bir kişinin ASKF Yönetimine girmesi için gerekli yaptırımı yapacaklarını ileri sürdü. 


Toplantıya Esenyurtspor Kulüp Başkanı Hasan Kara, Tepecik Anadoluspor Kulüp Başkanı Mustafa Uçar ve Güzelcespor Kulüp Başkanı Tamer Canbaz katılım gösterirken,  Beylikdüzüspor Kulüp Başkanı Tayfun Şen, dayısının vefatından dolayı, Büyükçekmece Mimarsinanspor Kulüp Başkanı İbrahim Gülkoku ile Büyükçekmecespor Kulüp Başkanı Mensuri Çarıkçıoğlu ise, mazeret belirterek katılamadılar. Başkan Mehmet Seyidoğlu, Beylikdüzüspor Kulüp başkanı Tayfun Şen’e dayısının vefatından dolayı başsağlığı dileyen Büyükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Yönetim Kurulu, Başkanı Mehmet Seyidoğlu, Beylikdüzüspor Kulüp başkanı Tayfun Şen’in acısını Kulüpler Birliği olarak paylaştıklarını söyledi.


"Şampiyonları yürekten kutluyoruz"
Büyükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Seyidoğlu, toplantı sonrası gazetemize şu açıklamayı yaptı: “Öncelikle şampiyon olarak Spor Toto 2.Ligine yükselen Büyükçekmece’nin gururu haline gelen Büyükçekmece Tepecikspor’u şampiyonluklarından dolayı kutluyorum. Spor Toto 3. Lig'in köklü kulüplerinden İstanbulspor’a da bölgemize geldiği ve bu bölgeye hizmet edeceğinden dolayı kendilerine hoş geldiniz dileklerimizi iletiyoruz. Yakın zamanda Yönetim Kurulu olarak İstanbulspor Kulüp Başkanı Ömer Sarialioğlu’na da Hoşgeldin ziyaretinde bulunacağız. Ayrıca Bölgesel Amatör Lig'e Yükselme başarısı gösteren Büyükçekmecespor ve Süper Amatör Lig'e çıkan Batıköyspor kulübünü de şampiyonluklarından dolayı kutluyoruz. Yeni sezonda tüm temsilcilerimizin başarılı olmasını arzu ediyoruz. Bu şampiyonluklar bölgemizin değerini iki kat daha arttırıyor ve yeni sezonda da şampiyonlukların devam etmesini diliyoruz."


"Bize yakın olanı destekleyeceğiz"
Büyükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Seyidoğlu, yaklaşan ASKF seçimleri öncesi de şu açıklamayı yaptı, “Bilindiği gibi geçtiğimiz dönem ASKF Yönetim kurulu seçiminde istenmeyen olaylar yaşandı ve bu karmaşıklık İstanbul ve Amatör takımlarımıza büyük bir sekteye uğratmıştı. Bu kez adil bir seçim olmasını arzu ediyor, seçimleri hak edenin ve işini tam anlamıyla yapacak kişinin kazanmasını bekleyeceğiz. Büyükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Yönetim Kurulu olarak bizim ASKF Başkanı adaylarından bir isteğimiz olacak. Büyükçekmece’den bir arkadaşımızı ASKF yönetim kadrolarına almaları için ısrarcı olacağız. Bizim içimizden birini ASKF yönetim kadrosuna kim alırsa onun yanında olacağımızı buradan belirtmek istiyorum. Başkan adayları artık kişisel menfaatleri bir kenara bırakıp Spora nasıl hizmet edilir onun hesaplarını yapmalıdırlar. Amatör Kulüplerimize en iyi hizmeti verecek kişiye ‘EVET’ diyeceğiz” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

2 yorum:

Adsız dedi ki...

İstanbulspor Bölgenize Gelmedi İstanbulspor İstanbulun Takımıdır. Sadece Tepeciğe Tesis Yapıldı...

Adsız dedi ki...

istanbulspor A.Ş.3.Ligdeki takımdır, tepeciğe tesis yaptı kamp tesisi,yoksa Tepeciğe gelmedi bunu dahi bilmiyosunuz.

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...