Pazar, Haziran 26, 2011

Yusuf Kaymak Sultangazispor'da




Bölgesel Amatör Lig'de mücadelede edecek olan Sultangazispor transferdeki ilk hamlesini gerçekleştirdi ve geçen sezon Batı Trakyaspor'da forma giyen Yusuf Kaymak'ı transfer etti.


Sultangazispor Kulübü Binası'nda gerçekleştirilen ve Başkan Nevzat Yılmaz'ın da bulunduğu imza töreninde ilk açıklamayı sitemize yapan Yusuf Kaymak, "Hedeflerimiz örtüştüğü için Sultangazispor’dayım. Büyük işler yapacağım” dedi.


Başkan Nevzat Yılmaz ise “Transferlerimizin devamı gelecek. Taraftarımız paniğe kapılmasın. Lacivert-Kırmızılı formayı karakterli ve iyi futbolculara emanet edeceğiz. Kısa zamanda anlaştığımız diğer oyunculara da imza attıracağız" diye konuştu.

Futbola Zeytinburnu alt yapısında başlayan Yusuf Kaymak, sırasıyla, Y. Güneşspor, Zeytinburnu, Batı Trakya'da forma giydikten sonra, geçen sezon İstanbul Süper Amatör Lig'de Batı Trakyaspor forması giymişti.



HABER VE FOTOĞRAF: BOLKAN KARA
Yerel Futbol Sitesi Sultangazi ve Gaziosmanpaşa Temsilcisi

8 yorum:

Adsız dedi ki...

layık oldugunuz yere super amatore doneceksınızz zatenn aldıgınız oyuncular ve tutamadıgınız oyuncular Sızın kaderınızı cızdıı bıle .. bye byee

Adsız dedi ki...

hiç mi bakmazsın bolkan kara tff bilgi bankasına.yıldırımbosne ve fethiyespor külliyen yalan.bu arkadaşın 1 tane prof maçı yok!bir futbolcu 3 sene prof olur da zeytinburnunda 1 maç bile oynamaz mı.yazık.

erdem dedi ki...

arkadaşımızın profesyonel maçı olmayabilir, ancak futbol kalitesi ve yetenekleri üst düzeyde. Amatör bazda çok faydalı bir oyuncu, hayırlı olsun.

Adsız dedi ki...

bizim yusuf bu ya:D yusuf ne arada fethiyespor ve zeytinburnu transferi yaptın hacı:D iki sarmışsın bolkan mı volkan mı kimse onu ayrıca galatasaray altyapı demişler yazıda iyi reklam yapmışsın da gs altyapı falan da yalan doorusu zeytin altyapı yaş 12den itibaren 5 sene zeytinburnu 1 sene Y.güneş altyapısı

Adsız dedi ki...

Bu bizim köylü Yusuf ya...bu zamana kadar hiç bı yerde dikiş tutturamadi hadi bakalım bu sefer olur belki

Adsız dedi ki...

sultangazinin bombaları patlamadı daha patlasın o zaman görürsünüz esas

Adsız dedi ki...

sultangazi bala çıktın balda seni taşıycak topcu lazım sana .
büyükçekmece vefa silivri.nin oynadıgı 5.gurupdan transfer yapın kalteyi arttırın bizi de uzmeyin bize is yapmıs adam alın .saygılar

nedir_29 dedi ki...

siteye yorum yazan arkadaşlara bir tavsiyem okumadığınız yazı hakkında yorum yazmayın birde az bekleyin transferlerin devamında gecen yıl olduğu gibi pişman olmayın sultangazi yine sampiyon olacak kadroyu yapacak arkadaşlar

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.