Perşembe, Haziran 23, 2011

Serhan Şahin Vefaspor’da

Gazi Mahallesi Spor Kulübü’nün geçen sezon elde ettiği başarıda büyük pay sahibi olan oyunculardan birisi olan Serhan Şahin, yeni sezonda, İstanbul Süper Amatör Lig Kulüplerinden, Fatih temsilcisi Vefaspor ile anlaştı.

Gazi Mahallesi Spor Kulübü’nde, 2010-2011 futbol sezonunda başarılı bir sezonun ardından gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken kaleci Serhan Şahin, Vefaspor ile anlaştı.

Vefa’ya transferi hakkında sitemize bir demeç veren, Serhan; Gazi Mahallesi’nde bir sezon boyunca çok güzel günler geçirdim, sezon boyunca bir aile ortamında gibiydik. Yöneticisinden, hocasına, malzemecisinden, Kulüp personeline kadar hepsinin muhteşem sevgisi ile dolu, dolu bir yıl geçirdim. Allah hepsinden razı olsun, onlara bana bu güzel sezonu yaşattıkları için sonsuz teşekkürler ediyorum. Gönlüm isterdi ki, Gazi Mahallesi Spor Kulübü ile bir sezon daha büyük başarılara imza atalım. Ama benim için kısmet değilmiş. İnanıyorum ki, Gazi Mahallesi Spor Kulübü, bu sezon da büyük başarılar yakalayacaktır. Vefaspor’un başarısı için elimden gelen her şeyi yapacağım diyen Serhan, son olarak da Vefaspor’a transferinde emekleri olan herkese ayrıca teşekkür etti.

HABER VE FOTOĞRAF: BOLKAN KARA
Yerel Futbol Sitesi Sultangazi ve Gaziosmanpaşa Temsilcisi

2 yorum:

Melih1908 dedi ki...

Aramıza hosgeldinn...

Adsız dedi ki...

Tüm Spor severlere merhaba.
Öncelikle Vefa spora çok iyi bir transfer yaptığı için tebrik etmek isterim.2010-2011 futbol sezonunda takımımızın kalesini koruyan kaleciliği kadar kişiliği ildede yüreğimizi fetheden Serhan kardeşime yeni kulübünde başarılar dilerim.Yolu açık olsun.
Ali Rıza KOÇYİĞİT.

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...