Çarşamba, Haziran 29, 2011

İncirlispor Ömer Varlık'la el sıkıştı




İstanbul Süper Amatör Lig'in yeni ekiplerinden İncirlispor'da teknik direktörlük görevine Ömer Varlık getirildi. Uzun süre Cankurtaranspor'da teknik direktörlük görevi yapan, bu sezon İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kumkapı Sarıçubuk 81'in ikinci yarıda başına geçen Varlık, gelecek sezon İncirlispor'un başarısı için çalışacak.


İncirlispor'u eski güzel günlerine taşımak istediğini belirten Varlık, "Bana güvenen İncirlispor yönetimine teşekkür ederim. İnşallah İncirlispor'u güzel yerlere taşıyacağız" dedi.


HABER-FOTOĞRAF: EFKAN BUCAK

4 yorum:

Adsız dedi ki...

ömer hocaya incirli sporda başarılar dilerim.bu görevin altından başarıyla kalkacaktır.

Adsız dedi ki...

ömer hoca dedimmi rakipler takımdan değil hocadan korkarlar çünkü ömer hocanın çalıştırdığı takım zaten her sene şampiyonluğa oynar oyüzden bu sene incirli sporun gurubuna düşecek takımın şimdiden desinler biz incirli sporu nası yeneriz çünkü amatürün imparatoru ömer varlıktır

Adsız dedi ki...

Yakınen camiadan tanırım kendısını.Pek konusmuslugum yok ancak her maçı nasıl takıp edıyorsam onun calıstırdıgı takımlarıda takıp edıyorum.Çok saygıdeğer efendı hırslı bırıdır kendısı.Eminönü kulüplerine yakınlığıyla tanınırdı Ömer Varlık.Sanırım bu hobisinden vazgeçmiş,tek başına çalıştığınıda hıc görmedım acıkcası.Nereye gıtse yanına Emönönu takımlarından bırkaç hocada göturur.Eger bu gelenek devam edıyorsa Bu haberden sonra yanında Langadan Veysi-İmçden Bekir ve Hasan Yeşildirekten Mehmet ve Kadırgadan Baysal gibi çalıstırıcılardan en az ıkısınıde alırsa hiç şaşırmam..

Adsız dedi ki...

ömer hoca varsa incirli spor kulübü rahat olsun çünkü ömer hoca tek bi hedefi far oda şampiyonluk ben ömer hocaya güveniyorum artı ömer hocanın tek bi yardımcısı olur oda ali sedat uysal bilenler bilir ali hocayı ikili çok iyi hocalar ve zaten ikiside kendini kanıtlamış hocalar

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.