Pazartesi, Haziran 27, 2011

Özmiş kardeşler’den Gazi Mahallesine hizmete devam!



Süper Amatör Lig’de mücadele eden Sultangazi temsilcilerinden Gazi Mahallesi Spor Kulübü, Sinan ve Mustafa Özmiş kardeşler ile yeni sezon için yeniden anlaştı.  Sinan ve Mustafa Özmiş kardeşler yeni sezon hedeflerini Yerel Futbol’a açıkladılar.


Gazi Mahallesi Spor Kulübü ile yeniden anlaşarak yuvada kalan Özmiş kardeşler sitemize yaptıkları açıklamada, “Öncelikle Gazi Mahallesi Spor Kulübünde kaldığımız için çok mutluyuz. Bütün gücümüzü Gazi Mahallesi için harcayacağız. Bu anlamda son derece mutluyuz. Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda mükemmel bir ekip ve harika bir çalışma ortamına sahip olacaklarını vurgulayan Özmiş kardeşler, “bu sene hedefimiz Yönetim Kurulumuzun da açıkladığı gibi Bölgesel amatör Lig’e terfi etmektir. Takımızın iskeletinin bozulmaması ve aramıza katılacak yeni arkadaşlarımızla birlikte hedefimize kesinlikle ulaşacağız. Bu anlamda yine geçen sezon bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarlarımızın da desteğini aynı şekilde bekliyoruz” dediler.

Biz de Yerel Futbol Sitesi olarak, başarılı futbolculukları kadar beyefendilikleri ile de örnek sporcular olarak gördüğümüz, Sinan ve Mustafa Özmiş kardeşlere ve Gazi Mahallesi Spor Kulübü’ne yeni sezonda üstün başarılar diliyoruz.

HABER VE FOTOĞRAF: BOLKAN KARA

1 yorum:

Adsız dedi ki...

gazisizinle gururduyuyor emektarımızsinan

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.