Perşembe, Haziran 30, 2011

Ali Düşmez, hizmet için delegelerden onay bekliyor




İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun, 30 Haziran 2011 Perşembe günü yapacağı Olağan Genel Kurul’da Başkanlığa aday olan Sayın Ali Düşmez de, İstanbul Amatör Kulüplerine sesini Yerel Futbol Sitesi'nden duyurdu.  

Ali Düşmez kimdir?
İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan ve aynı zamanda amatör ve profesyonel olarak futbol oynamış olan Ali Düşmez’i esasında tanımayanınız yoktur diye düşünmekteyim. Beyefendiliği ve başarılarıyla önce Sarıyer’de adından söz ettiren, sonra adını tüm Türkiye’de duyuran değerli bir spor adamıdır Sayın Ali Düşmez.

Yeniköy Spor Kulübünü futbolda marka yapan isim de diyebiliriz Ali Düşmez için. Şu anda özel bir firmanın Genel Müdürlüğünü yapmakta olan Ali Düşmez, TFF Yedek Üyeliği, Sarıyer Spor Kulübü Yöneticiliği, İBB İL Özel İdaresi Spor Komisyonu Başkanlığı, Birleşmiş Markalar Yönetim Kurulu Üyeliği ve Yeniköy Spor Kulübünün Başkanlığının yanı sıra birçok sivil toplum örgütlerinde fahri görevlerde bulunmaktadır. 


Yeniden TFF Yönetim Kurulu Üyesi
Halen, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İl Genel Meclisinde 2. dönem görev yapmakta olan Sayın Düşmez ayrıca, bugün itibari ile Türkiye Futbol Federasyonu’nun yeni Başkanı olan Sayın Mehmet Ali Aydınlar’ın da listesinde görev almıştır.  

Uzun yıllar görev yaptığı İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı için Adaylığını ilan eden Sayın Ali Düşmez, sporun üstünlüğünü ilke edinerek, çok güç durumda olan İstanbul Amatör Spor Kulüpleri için hizmet amaçlı projeler üreteceğini, İstanbul‘da spor tesislerini geliştirmek ve her türlü sporu yaygın hale getirerek, toplumun sosyal gelişimine katkı sunacağını tüm Amatör Futbol mensuplarına bildirmektedir. 

"2012 yılında İstanbul spor başkenti olacak"
Sporun dostluk dayanışma ve paylaşma olduğunu önemle vurgulayan Sayın Düşmez,  bu dönem, İstanbul Amatör futbolunu yönetmeye ve Amatör Kulüplere hizmete talip olduğunu bir kez deklare ederken, “2012 yılının İstanbul ilimiz için spor başkenti olacağını düşünerek ve bunu fırsat bilip, ihtiyacı duyulan ilçelerde spor sahalarının yapılması için takım arkadaşlarım ile elimden gelen tüm mücadeleyi sarf edeceğimden hiç kimsenin kuşkusu olmasın” demiştir. 

"Önce TASKK'a üye olalım!"
Sayın Ali Düşmez, bu hakikatli işi görev kabul ettiğinden dolayı, hiç kimse ile ağız münakaşası yapmadan, kişisel olarak herkesin fikrinden azami şekilde faydalanıp, ilk olarak Amatör Kulüplerin menfaatlerini en önde tutarak, İstanbul’u önce Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Konfederasyonuna üyeliğini gerçekleştireceğini (!) ve daha sonra İstanbul Amatör Futbolunu tabiri caiz ise yeniden ayağa kaldıracağını ifade etmiştir. 

"Delegerimize son derece güven duyuyorum"
Sayın Düşmez son olarak, Sayın Sait Yücel’i hiçbir zaman kendisine rakip görmediğini ve hatta, her zaman kıymetli bir spor adamı kabul olarak kabul ettiği Sait Yücel’in, 2008 yılında yapılan Olağanüstü Kongrede meydana gelen olumsuzlardan dolayı konunun mahkemeye intikal etmesinin Sayın Sait Yücel’in ciddi bir idarecilik hatası olduğunu ve İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun bugünkü endişe verici hale getirilmesi konusunda mevcut Başkan’ın maalesef hiç bir söz söyleme hakkı olmadığını, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun bugün çok zor durumda olmasının sorumlusunun da asla dışarıda değil, Sayın Sait Yücel’in, etrafında ve hatta kendi içlerinde aramasının gerektiğini belirtikten sonra, 2 yıl boyunca hiç bir hizmet sunmamış bu arkadaşlarımızın, neden halen ihtiras içinde olduğunu bir türlü anlayamadığını ve ayrıca Amatör futbol için hiçbir proje sunmadan, sadece başkalarını suçlamalarını doğru bulmadığını ve kabul edemediğini ifade ederken, yarın yapılacak olan Genel Kurulun tüm Amatör Spor Kulüplerimiz ve İstanbul Amatör futbolu için hayırlı olması temennisinde bulunarak, yarınki Genel Kurul’da oy kullanacak tüm delegelere güvendiğini ve en doğru kararı vereceklerine inandığını da sözlerine ekledi.

HABER: BURAK KURTULUŞ

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.