Cumartesi, Haziran 25, 2011

Neslişahspor ligden çekildi



İstanbul 2. Amatör Lig 11. Grup’ta mücadele eden Neslişahspor, sezonun bitimine 5 hafta kala ligden çekildi. Kırmızı-Yeşilliler, TFF İstanbul İl Başkanlığı’na dilekçe vererek, bu haftaki programda yer alan Kumkapı Sarıbuçuk 81 maçı dahil, kalan tüm maçlara çıkmayacaklarını beyan ettiler.

Yerel Futbol Sitesi’ne açıklamada bulunan Neslişahspor Teknik Direktörü Güven Fışkın, “Çekilmemizin ardında birçok neden var. İddiamız kalmadı, ayrıca 5 futbolcumuz sakat. Ayrıca oyuncularımızın birçoğu çalışıyor ve hafta içi oynanan karşılaşmalar bizi çok zorluyor. Ben futbolcularım için bir gün önceden işyerlerini arayarak izin alıyorum. Bu bir oldu, iki oldu ancak artık yüzümüz kalmadı. Oyuncu bulmakta zorlandığımız için son Örnektepespor maçına 10 kişi gidebildik. Oyuncularımızla konuşup böyle bir karar aldık” dedi.

'2. Amatör Lig yanlış planlandı'
Fışkın, bu sezon 2. Amatör Lig’in iyi planlanamadığını belirterek, “12’şer takımlı, çift devreli bir lig çok uzun. Üstelik lig geç başladı. Hafta içi maçlar oynanması ligin ağustosa kadar yolu var. Ya gruplar 8’li olacaktı yahut tek devre olacaktı” dedi.

Çekilen takım sayısı 2 oldu
Neslişahspor’la birlikte 11. Grup’ta çekilen takım sayısı 2’ye çıktı. Daha önce de Zeytinburnu Yeşiltepespor ligden çekilmişti.

HABER: EFKAN BUCAK

4 yorum:

Adsız dedi ki...

şampiyon örnektepe en büyük biziz

Adsız dedi ki...

örnektepe bizine şampiyonsanız geri zekalımısınız sizi dövmediğimize pişman etmeyin adamı

Adsız dedi ki...

odun örnektepe inşallah namık sevike gelirsiniz

Adsız dedi ki...

itü ve bahceköy cıkar bu guruptan.Örnektepe haftaya puan kaybeder

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...