Cuma, Haziran 24, 2011

Hakan Sedefçi'den rakiplere gözdağı




Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Edirnespor Gençlik Kulübü'nün başkanı Hakan Sedefçi, "Bu sene şampiyonluğu hedefleyen takımlar bu hedeflerini bir yıllığına ertelesin. Çünkü bu senenin şampiyonu biziz” dedi.


Edirne Gençlik Kulübü Başkanı Hakan Sedefçi, yerelfutbol.net’e yaptığı açıklamada, "Transferlerimiz devam ediyor. Çok iddialı bir takım kurmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Geçtiğimiz yıl Ümraniyespor’da harikalar yaratan Bülent Şimşek, Keşanspor’da oynayan İsa Ekici, Erzurum Büyükşehir Belediye Spor'da oynayan Abdullah Hün, Fenerköy’de oynayan Tugay Sülün’le de anlaştık. Şu ana kadar anlaştığımız toplam oyuncu sayısı 14. Ama transfere daha yeni başladık. Çok ses getirecek. 3-4 transfer daha yapmayı hedefliyoruz” dedi.


Hedef 2 yılda 2. Lig
Şampiyonluktan başka bir hedeflerinin olmadığının da altını çizen Sedefçi, “Hep söylediğimiz gibi hedefimiz 2 yılda 2. Lig. Buna yürekten inanıyoruz. Bu doğrultuda da kadromuzu güçlendirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


Edirne Gençlik Kulübü daha önce de kaleci Harun Levent Halhalı, Erzurum Büyükşehir Belediye Spor'da oynayan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Engin Özçelik, Altınova Belediye Spor'un sol kanat oyuncusu Salih Eren ve Gökhan Yıldız ile de anlaşmıştı.


HABER-FOTOĞRAF: UMUT ÇATAL

9 yorum:

Adsız dedi ki...

genç 22 liler ; bütün transferler çok iyi bülent şimşek abdullah hün isa ekici salih eren başkanımıza teşekkür edioruzz bu sne şampiyon edirnemiz işallah ..

Adsız dedi ki...

hep bitik oyuncular almısın baskan.... keşanspora bak a2den 8 tane genc topcu bunları nasıl durduracaz... bızımkıler 2.yarı bunların temposuna yetısemez.. duydugumagore hepsıde kalıtelı oyuncular...

Adsız dedi ki...

keşansporun dardanelden aldığı 8 futbolcuda cok kalıtelı ve tempoları cok yuksek olan oyuncular.. baskanım duy sesımızı yas ortalamamızı bıraz dusur.. ozellıkle sag bek ve sol bek cok etkılı oyuncular... allah yardımcımız olsunn

Adsız dedi ki...

Edirne hep papaz oyuncuları sorunlu adamları toplamış bu takım patlar benden sölemesi şampiyonluk hayal olur başkannnnnnnnn

Adsız dedi ki...

sayemizde rüyanızda görüceniz futbolcuları keşanda görüceksiniz az kaldı bi kaç gün snra yapılacak transferlerden snra dahada iyi olucaz bilioruz korkuosunuz ama korkmayın GELİYORUZZZZZZZZ GENÇ 22 LİLER

Adsız dedi ki...

kesanin dardanelden aldigi 8 futbolcuda 2.lig kalitesinde oyuncular. kendi hocalarinin gelmesi ve kesansporun baskaninin oyunculara karsi gosterdigi samimiyet ve ilgi o oyuncularin gelmesini sagladi. yoksa kimse onlari getiremezdi. zaten lig basladiginda maclari canli gozle izleyen herkes nasil bi takim kuruldgunu anliycak. edirnenin transfer politikasini cok yanlis buluyorum.

Adsız dedi ki...

keşansporun başkanı mali müşavir adam futboldan anlamıoo takımı kaptan özdemir yapıo hersene

Adsız dedi ki...

HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SERHAT BİZİZM ALDIĞIMIZ OYUNCULARIN HEPSİ YÜREKTEN OYNAYACAK ADAMLAR GÖRÜCEZ LİG BAŞLADIĞINDA İLK MAÇ SİZİNLE OLUCAK BÜYÜK İHTİMAL GOLLERİ YAĞDIRINCA AĞZINIZ AÇIK KALICAK BİZLE SON MAÇINIZ ZATEN BU SENE SENEYE BİZ 3.LİGDE OLUCAZ ;) DEDİĞİM GİBİ HER ZAMAN HER YERDE KRAL BİZİZ BU ALEMDE ;)

Adsız dedi ki...

Bir Ümraniyeli olarak Bülent şimşek çok iyi bir transfer hayırlı olsun Bülent Şimşek gibi biri Zor bulunur kıymtini bilin

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.