Pazar, Haziran 26, 2011

Aksaray başladı, Etiler bitirdi



AKSARAYSPOR: 3 ETİLERSPOR: 3
İstanbul 2. Amatör 8.Grup’ta Aksarayspor 3-0 öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı ve Etilerspor’la 3-3 berabere kaldı.

İlk yarıda konuk ekip topla daha fazla oynayan taraftı, hatta Mavi-Siyahlılar’ın bir topu direkten döndü ancak Aksarayspor iki uzak mesafe vuruşla 2 farklı üstünlüğü sağladı. Özellikle 44’te Kenan’ın yaklaşık 30 metreden vuruşunda topun üst direğe çarpıp ağlara gitmesiyle olan gol jeneriklikti.

İkinci yarıya Aksarayspor çok iyi başladı.Şaban’ın vuruşu direkten dönerken bir dakika sonra Erdem sol çaprazdan vuruşla skoru 3-0 yaptı. Üstün oyununu sürdüren ev sahibi ekipte Şaban’ın ağlara giden topu çizgiden çevrilirken bu belki de maçın dönüm noktası oldu.

Etiler geç açıldı
70’te Etilerspor’un uzak mesafe vuruşunda top direkten döndü, Emrah kafayla tamamladı. Aksarayspor’un savunmadaki boşluklarını iyi değerlendiren konuk Beşiktaş temsilcisi 77’de Taki ve 84’te Hüseyin’in golleriyle Namık Sevik’ten puanla ayrıldı.

Futbolcuya dayak 
Karşılaşmanın devre arasında hoş olmayan görüntüler vardı. Etilerspor’un teknik direktörü, gollerde hata yapan bir savunma oyuncusuna kafasından tutup savurdu ve şiddet uyguladı.

STAT: Namık Sevik
HAKEMLER: Ömer Faruk Hallaç, Haldun Şener, Sinan Ertingü
AKSARAYSPOR: Ayhan, Faruk, Şirin, Yasin, Şahin, Fatih, Cem, Şaban (Sercan 73), Kenan, Erdem, Gökhan
TEKNİK DİREKTÖR: Muzaffer Yazıcı
ETİLERSPOR: Tayfun, Uğur, Aykut Kılıç, Aykut Tozak, Emrah, Ahmet, Aytaç, Ümit (Hüseyin 72), Taki, Turgay (Halil 60), Necmettin (46)
TEKNİK DİREKTÖR: Gökhan Kalaba
GOLLER: Kenan (44), Şahin (45), Erdem (47) / Emrah (70),Taki (77), Hüseyin (84)

HABER-FOTOĞRAF: EFKAN BUCAK

1 yorum:

Adsız dedi ki...

bu olay bu antrenörün ilk vukuatı değil gökhan hocanın heralde 30bininci falan vukuatıdır hem de A takım düzeyindeki futbolcuyu dövüyor ayıp

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.