Perşembe, Haziran 23, 2011

Okmeydanı Fetihspor'dan TFF'ye yaylım ateş



İstanbul Sırma U13 Ligi’nde 20. Grup’ta sezonu Dikilitaşspor’un ardından 2. sırada tamamlayan Okmeydanı Fetihspor, bu grupta sezon öncesi yapılan takım değişiklikleri nedeniyle TFF İstanbul İl Temsilciliği’ne resmi yazıyla tepki gösterdi.

TFF İstanbul İl Temsilciliği’ne gönderilen yazıda “Kura çekiminde nedense grupları karıştırdınız. Hem tarafımızın hem de Dikilitaş Kulübü tarafından itiraz edilmesine rağmen ilgilenmediniz ve duyarsız kaldınız. Buradaki amacınız Dikilitaş takımını ve Seyrantepe Of Spor takımını aynı gruba düşürmeden ayrı gruplarda şampiyon olmasını mı sağlamaktı?” ifadeleri dikkat çekti.

Yazıda ayrıca, “Birçok takımın emeklerini masa başı entrikalarla yok ettiniz” iddiası da yer aldı.

Söz konusu grupta bazı takımlar, TFF İstanbul İl Temsilciliği’nin uygulamasını protesto için Dikilitaşspor maçlarını boykot etmiş, bazıları da ligden çekilmişti.

Yerel Futbol Sitesi

Okmeydanı Fetihspor'un mektubunu okumak için üstüne tıklayınız.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

pilot takımların aldığı bütün şampiyonluklar haram.haram zıkkım olsun

Adsız dedi ki...

çok doğru

Adsız dedi ki...

kardeim bu dikilitaş u-13 değil u19 takımı bunu görmeyen kördür..... hey yetgililer size diyoruz.....

Adsız dedi ki...

dikilitaş şu anda Türkiye şampiyonasında oynuyor.
sizler de uzanamadığınız ciğere mundar demeye devam edin...

Adsız dedi ki...

yazıda " hem tarafımızın hem de dikilitaş kulübü tarafından itiraz edilmesine rağmen ilgilenmediniz.." denilerek grupların oluşturulmasına dikilitaş kulübünün hiçbir etkisi olmadığı itiraf ediliyor. buna rağmen hala dikilitaş kulübüne çamur atmaktan vaz geçmiyorlar.
kuyruk acısı böyle bir şey olsa gerek...

Adsız dedi ki...

dikilitaş spor kulübü,kulüp olarak hiçbir altyapı çalışması yapmamaktadır.beşiktaş kulübünün plot takımıdır,bu oyuncular zaten elit oyunculardır.bu elit oyuncuların bu tür liglerde mücadele etmesi zaten kendilerine birşey kazandırmamaktadır.çünkü maçlar tek kale ve çift haneli sonuçlarla bitmektedir.federasyon yetkililerinin bu konuya bir çözüm bulması gerekmektedir.bence bu takımlar için ayrı bir grup oluşturulmalıdır.bu yaş gurubu oyuncularında şampiyon olmaktan önce oyuncu gelişimi ön planda olduğu için oynayacakları maçlar daha kaliteli geçecek ve oyuncu bu süreçte futbolla ilgili bir çok konuyu öğrenmiş olacaktır.soru?tek kale oynanan 10 maç sonunda kaleci ve defans oyuncuları savunma adına ne öğrenmektedirler.Bu arada bu takımların bulunduğu guruplardaki diğer takımların oyuncuları çift haneli malubiyetler sonunda nasıl bir pisikolojiye düşüyorlar,kaçtane yetenekli oyuncu futbol oynamaktan vaz geçiyor,bunu hiç düşündünüz mü.Saygılarımla

Adsız dedi ki...

şu anda oynanan türkiye şampiyonasında profesyonel lig takımları (beşiktaş, fenerbahçe, galatasaray ve diğer prof. liglerin takımları) amatör takımlarla aynı kentlerde ve gruplarda yarışmaktadır.
buna tepki göstermeyenler dillerine bir dikilitaş dolamışlar başka da birşey bilmiyorlar.
kuyruk acıları o kadar derin ki dikilitaşta altyapı çalışması yapılmıyor diyecek kadar kendilerinden geçmişler.
kendilerine acil şifalar dilemekten başka bir şey gelmiyor elimden...

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.