Çarşamba, Aralık 01, 2010

Yeşil Esenyurtspor konuksever davrandı



İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup temsilcilerinden Yeşil Esenyurtspor, Birleşik Arap Emirlikleri temsilcisi Dubai Fujairah ile Olimpiyat Stadı yan sahada oynadığı hazırlık maçını 3-1 kaybetti.


İstanbul’da kamp yapan ve bu çerçevede hazırlık maçlarını sürdüren, ayrıca kadrosunda 3 tane Brezilyalı futbolcu bulunduran Birleşik Arap Emirlikleri 2. Lig temsilcilerinden Dubai Fujairah'a karşı ideal kadrosuna yakın bir şekilde mücadele eden Yeşil Esenyurt, ilk devresi golsüz devresi sonuçlanan maçta, 55. dakikada Majad, 62. dakika Ahmad ve 70. dakikada Omar’ın gollerine, 74. dakikada Gökay ile karşılık verebildi ve bu hazırlık müsabakasını 3-1 kaybetti.


Yeşil Esenyurt başa baş mücadele etti
Müsabaka boyunca rakibi ile başa, baş mücadele ettiğini gözlemlediğimiz Esenyurt temsilcisi, ikinci yarıda tüm oyuncularına şans verince, peş peşe gelen gollere engel olamadılar. Birçok ciddi gol pozisyonundan da sonuç alamayan Yeşil Esenyurt’ta bu mağlubiyet moralleri bozmadı.


'Rakibimiz daha güçlüydü'
Öz Fatih maçının hazırlıklarını sürdüren yeşil-mavililerde, Teknik Direktör Kemal Aktaş, “Çok faydalı bir hazırlık maçı oynadığımızı düşünüyoruz, güzel bir tecrübe oldu. Rakibimiz bizden güçlüydü. Futbolcularım müsabaka süresi boyunca ellerinden gelen mücadeleyi sahaya yansıttılar, bir iki kademe anlayışı hatası yaptık, akabinde de golleri kalemizde gördük. Futbolcularım, bu ciddi oyunda bu tür basit hatalara yer olmadığını böylece bir kez daha görmüş oldular” dedi.


Hedef Öz Fatih maçı
Aktaş ayrıca, Yeşil Esenyurt Kulübünün Yönetim Kurulu üyelerinin eksiksiz olarak maçı hep birlikte izlemelerinin kendileri için ayrıca moral olduğunu, bu müsabakada öncelikli amaçlarının hem hafta sonu oynayacakları zorlu Öz Fatih maçına en ciddi şekilde hazırlanmak ve hem de kendilerinden kategori ve kadro yapısı itibarı ile çok daha ileri seviyede bir rakip ile oynayıp, güçlerini görmek olduğunu ifade etti.
Aktaş son olarak da, “Maç öncesinde ve yine maç sonrasında çok güzel görüntüler vardı. Güzel dostluklar edindiğimizi düşünüyoruz, rakibimiz olan Dubai Fujairah takımının idarecileri ve Teknik Direktörü maç sonunda bizzat gelerek teşekkür ettiler. Bu bizi daha da mutlu etti. Biz zaten futbolu asla çirkinleştirmeden, rakibimize her zaman saygı duyarak, her türlü sonucun bu oyunun bir parçası olduğunu bilerek mücadele ediyoruz. Yeşil Esenyurt takımı geçmiş sezonlarda olduğunu gibi bu sezon ve gelecek sezonlarda da centilmenliği ile bilinecektir” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

2 yorum:

Adsız dedi ki...

kemal hocamın ligi nekadar ciddiye aldıgı burdan belli 2 tane profosyonel takımla hazırlık maçı ilki tepecikle sonuncusuda dubaii takımıyla kemal hocayı tebrik ediyorum vede bu maçların özellikle arap takımların la yapılan maçlarda büyük katkısı olan isim vermeyecem çok teşekkür ederiz başarılarının devamını dilerim esenyurtsporada başarılar kalan maçlarında saygılarımla atillaseymen

Adsız dedi ki...

yeşilesenyurt spor kulübü bu yıl yönetim kurulunun çok özverili ve istekli olması ve kulübünü her platformda üst düzey temsil ettiklerini yakından takip eden bir yeşil esenyurt taraftarıyım özelikle genel kaptanımız hasan demire ve ferhat yılmaza ayrıca teşekür etmek istiyorum gecelerini gündüzlerini birbirine katarak kulübün alt yapı ve A takımı idmanlarında maçlarında her zamantakip ediyorlar kulübümüzü ve ilçemizi en iyi şekilde temsil ettiklerine inanıyoruz başarıların kalıcı olabilmesi için böyle işin hakkını veren yöneticilerin çoğalmasına destek vermeliyiz saygılarımla

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.