Çarşamba, Aralık 29, 2010

Ağrı Polisgücü sürprizlere devam ediyor



Ağrı 1. Amatör Ligi'nde sezona 5 transfer yaparak giren Polisgücüspor bu sezon oynadığı karşılaşmalarda sürpriz yapmaya devam ediyor. Bundan iki hafta önce ligin favorilerinden Özel idarespor’u 2-1 le geçen Polisgücüspor, bu defa bir başka favori Diyadin Belediyespor'u 5-1'lik skorla geçerek üç puanı hanesine yazdırdı.


Karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 yenik kapayan Polisgücüspor ikinci yarıda gol oldu yağdı. 45 dakikaya tam beş gol sığdıran Polisgücüspor karşılaşmadan galip ayrıldı. Heyecan dolu geçen maçta kaptan Tamer maçın yıldızı olurken, attığı golle genç Feyyaz galibiyette önemli rol oynadı.Bu sonuçla Diyadin Belediyespor bir maç fazlası ile ligde 3.sıraya indi ve haftayı lider olarak tamamlama fırsatını değerlendiremedi.


Özel İdare Yeni Hocası İle Daha Farklı
1. Amatör Küme'nin ilk yarısında yenildiği Hamur Kümbetsporu’u konuk eden İl Özelidarespor, Yeni teknik patronu Zeynel Alptekin ile çıktığı ilk maçında Hamur Kümbetspor'u 4-0 lık net bir skorla mağlup etti. Karşılaşmada genç golcü Fırat iki gol kaydederek galibiyette önemli pay sahibi oldu.
Karşılaşma sonrasında Hamur Kümbetspor yöneticileri ile hakemler arasında kısa süreli tartışma yaşandı.


Doğubeyazıt Belediyespor, Taşlıçayspor’a acımadı
Ligde bu sezon istediği futbolu oynayamayan Taşlıçayspor, Doğubeyazıt Belediye Gençlikspor'a konuk oldu. Yaşar Eryılmaz İlçe Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Doğubeyazıt temsilcisi beş farkla kazanarak ligde liderin bir puan gerisinde yarışa devam etti.


Kaynak: Ağrı ASKF

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...