Cuma, Aralık 31, 2010

Karagümrük'ten olumlu prova


Bölgesel Amatör Lig 10. Grup ekiplerinden Karagümrükspor, devre arası çalışmalarına, Menajer Erol Organizasyon Takımı’yla oynadığı hazırlık maçıyla devam etti. Karagümrükspor karşılaşmayı 5-2 kazandı.

Balat İBB Alt Yapı Tesisleri’ndeki maça Karagümrükspor isabetli pas oranı ile başlayarak, yüksek tempolu bir futbol oynayıp, oyunu organizasyon takımı sahasına yığmaya ve ataklarla gol pozisyonları bulmaya başlayarak, oyuna hızlı bir giriş yaptı. Oyunun başlarında bu baskılı oyunun karşılığını da aldı diyebiliriz. İleri uçta Yasin Markal ve Osman’la etkili olan Kırmızı-Siyahlılar 2-0 öne geçti.

Bu bölümden sonra özellikle organizasyon takımının Nijeryalı ofansif orta saha oyuncusu Bolanle Bamagblu maça ağırlığını koydu ve ilk önce iki rakip oyuncuyu ekarte ettikten sonra, ceza sahasına girer girmez yaptığı sert ve isabetli vuruş ile önce skoru tek farka indirdi. Ardından, kazanılan serbest vuruşta da direkt vuruş ile harika bir gol atan Bamagblu skoru beraberliğe taşıdı: 2-2. Karagümrük takımı, Organizasyon Takımı kalecisinin bir yan topa çıkmaması sonucu tecrübeli kaptan Yasin’in güzel vuruşuyla ilk yarıyı 3-2 önde tamamladı. İkinci yarıda her iki ekip de değişiklikler yaparken iki gol daha bulan Karagümrükspor sahadan 5-2 galip ayrıldı.

Maçta en çok göze çarpan ligin devre arasından yeni çıkan Karagümrük takımı ile organizasyon takımı arasındaki maçın, çok diri ve sert bir mücadeleye sahne olmasıydı. Zaman zaman sözlü tartışmalara da sahne olan maçta iki tarafın oyuncularının sağduyusu ağır basında tatsızlık yaşanmadı.

Berber: Rakibimiz tabanca gibi takımdı 
Maçtan sonra görüşlerini aldığımız Karagümrük Teknik Direktörü Şirin Berber, “Menejer Erol Özbek kardeşimiz çok doğru bir yol izleyerek transfer döneminde boşta kalan sporcuları fiziken çok iyi duruma getirmiş ve hakikaten tabanca gibi bir takım yaratmış. Çok kısa bir zaman diliminde, 1 ay gibi kısa bir sürede bir takımın uyum sorununu halletmesi çok kolay bir şey değil. Fiziken iyi duruma getirdiği futbolcuların durumundan dolayı kendisini de tebrik ettim” dedi.

Özbek: Doğru yoldayız
Menajer Erol Özbek ise şu ifadelere yer verdi: “Bizim skor kaygımız yok. Amacımız ölü dönem dediğimiz dönemlerde boşta kalan sporcularımızı transfer dönemine en iyi şekilde fiziken hazır halde teknik direktörlerimize sunmak. Bunun meyvelerini almaya da başladık. Şu anda isimlerini açıklamak istemediğim 2 sporcumuza da Şirin hocamızdan övgü dolu sözler gelmesi ve hatta takımında görmek istemesi bile beni ve çocuklarımızı onore etti. Demek ki doğru yoldayız ve bundan sonrada ‘bitti’ denilen bir çok futbolcuyu, Türk futboluna yeniden kazandırma adına bu çalışmalara var gücümle devam edeceğim. Maça geldiğimiz ve ayrıldığımız andan itibaren bize son derece misafirperver davranan hocam Şirin Berber, yöneticiler Ümit Abdullah Bilik ve Hakan Çolak nezdinde tüm Karagümrük camiasına teşekkür ederim. Hak ettiği yerlerin çok daha yukarılar olduğuna inandığım Karagümrük takımına ikinci yarı bol şanslar diliyor ve inşallah en kısa sürede profesyonelliğin en iyi yerlerinde olmasını temenni ediyorum.”
Menajer Erol FC
Karagümrük'ün kare ası.

HABER-FOTOĞRAF: EFKAN BUCAK

12 yorum:

yavuz hoca dedi ki...

Erol menejerimi kutluyorum başarılarının devamını diliyorum

fatih yavuz selimden mehmet dedi ki...

ortada enteresan bir durum var.ya karagümrük takımı genç takımla oynadı.oynamadığıda görülüyor ki tecrübeli kaptanımız yasin resimlerde görülüyor. yada organizasyon takımı çok ballı karagümrük takımı dünya kadar gol kaçırdı.yada organizasyon takımı ruya takımı gibi bir şey.1 aylık hazırlıkla toplama takım ile karagümrük maçının skoru 5-2 ise karagümrük takımı kötü demek istemiyorum çünkü iyi takım ama bu skor bende soru işareti uyandırdı efkan bey.maçıda siz yorumlamışsınız ki yanlış bilgi aktarma şansınız yok çok iyi biliyorum.işinize son derece saygılısınız ve sizden çok memnunuz.karagümrük takımı takviye yapacak deniyordu umarım takviyeler olurda özlediğimiz profesyonelliğe çok daha çabuk varırız.

Adsız dedi ki...

Geçen sene feriköy'de oynaya arkadaşın Fc Erol da oyanması garip..

menejer erol özbek dedi ki...

hemen seni bilglendireyim kardeşim.ferhat yapa dan bahsediyorsun feriköylü sporcu olarak.resimlerden gördün sanırım.küçük bir espiri ile fc erol kabul ediyorum ama biz bir kulüp değiliz bu bir kere bilinsin.ikincisi;kaliteli bir hoca nezaretinde transfer döneminde değişik şanssızlıklar neticesinde klüpsüz kalan oyuncuları en iyi şekilde idmanlar yaptırmak ve maç eksiklerini gidermek için hazırlık maçlarında oynatmak suretiyle açıklarını en iyi şekilde kapatmak için kurulmuş bir organizasyonuz.haziran döneminde de ferhat kardeşimize il dışından sayısız teklif gelmişti ama o istanbulda kalmak istemesi sonucunda son anda gele tekliflerinde onu tatmin etmemesi sonucu ocak transferini beklemişti.bizde kendisini fiziki açıdan en iyi duruma getirme uğraşı içerisindeyiz.bu bakımdan baktığında sanırım tuhaf bir durum sözkonusu değil.selamlar saygılar yeni yıl sana ve tüm sporseverlere özellikle yerelfutbolseverlere arzu ettikleri bir zaman dilimi sunsun

Adsız dedi ki...

ya bunlar gencecik çocuklar takım bulamayanlar kötü futbolcular falan filan.zenciler zaten saatçi:-)hepsinin oturma izinleri çalışma izinleri heralde menajer erolda mevcuttur değil mi?aksi durumda bu zencilerin hamisi ve yetkisiz menajerleri olarak başı yakın zamanda büyük belaya girecektir

menejer erolözbek dedi ki...

bu zencileri ve daha bir çok konuda seni bilgilendirmek için ayazağada bulunan şirketimizde seni misafir edelim ve bilmek istediğin merak ettiğin her konuda seni bilgilendirelim.telim 05323086791 buyur gel.ayrıca siyahi oyuncularımızın elinde çok kaliteli saatler var hemde çok ucuz.sen ve senin gibi kalitesiz futbolculara bedava veriyorlar para bile almıyorlar.sen kaliteli futbolcu olsan istanbulda barınırdın.dikkat et senve istanbulda barınmaktan bahsediyorum.eğer saçma sapan yazılara devam edersen ismini zikrederek yazmaya başlayacağım.adam ol veadam gibibir şeyler yaz okuyalım.

Adsız dedi ki...

Bilgilendirme için teşekkür ederim Erol bey.. Ben sadece iyi bir futbolcu olduğu için şaşırdım.. boşta kalması şaşaırttı beni..

Adsız dedi ki...

Bu arada gözden eskiden hatırladığım kadarıyla h.e.adıvar, şişli yayla, vefa, bi çekmece takımı gibi kaliteli takımlarda forma giymiş Serkan'da var..

Kendiside çok kaliteli ve iyi bir futbolcudur..

Yaşınıda göstermez :) saçları uzatınca yakışmamış ama :)

Adsız dedi ki...

menenjit mi bu E ile yazılsın. menajer diye yazılır MENEJER de neyin nesi

durmuş yumurtacı dedi ki...

erol abı yakında amator takımı lıge sokarsan hıç şaşırmam.opuyorum cok cok nazıllıden selamlar abı

hayri verim ankara dedi ki...

erol abi senin her yazına sallayan iki tane at hırsızı var bunları biliyorsun ve bu at hırsızları haladevam ediyorsallamaya ve sen kalkıyorsun bu adamları deşifre etmiyorsun ya helal olsun sana.bir kere daha yzarsa antalyalı at hırsızınıda ben deşifre edicem müsade edersen izmirli at hırsızınıda.bu taraflara gelirsen haberim olsun

Adsız dedi ki...

Erol abi adamsın bu Çekememe meseLesi o adsız kimse artık

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...