Salı, Aralık 21, 2010

Gazi Mahallesi'nden Vefa, Silivri ve Selimiye'ye teşekkür


İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grup takımlarından Gazi Mahallesi SK, son üç deplasmanda gördükleri misafirperverlikten dolayı Silivrispor, Vefaspor ve Selimiyespor kulüplerine teşekkür etti.

Turuncu-Siyahlı kulübün yönetim kurulu, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Kendi sahamızda misafir edip ligin 2. yarısında konuk olduğumuz Vefaspor, Silivrispor ve Selimiyespor’un yönetim, teknik heyet, futbolcu ve taraftarlarına, göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı sporcularımız, teknik heyetimiz ve taraftarımız adına teşekkür ediyoruz.

Sporun sahada rekabet saha dışında ise dostluk olduğunu tüm kamuoyuna
gösteren bu üç güzide kulübümüzün, bu örnek karşılama ve uğurlamalarının tüm kategorilerde mücadele eden spor takımlarına da örnek teşkil etmesini temenni ediyoruz.

Ayrıca bu ligdeki onurlu mücadelede efor sağlayarak mücadele eden tüm
futbolcu kardeşlerimize, antrenörümüz Mustafa Ocak ve Ayhan Kaya’ya, gönüllü olarak takımımıza destek veren eski Nurtepespor Kulübü
Antrenörü Sinan Şenol’a ve fizyoterapist Serdar Yılmaz’a vermiş oldukları
mücadele, emek ve özveriden dolayı teşekkür ediyoruz.”

HABER-FOTOĞRAF: BOLKAN KARA

1 yorum:

Adsız dedi ki...

VEFAlı bir yönetici olarak bende kendilerine başarılar dilerim. VEFA stadındaki maçta tanıştığımız yöneticileride son derece beyefendiydi. Türiye'de amatör (hatta profesyonel) kulüplerin böyle kaliteli ve iyiniyetli yöneticilere çok ihtiyacı var.Kalan maçlarında da başarılarının devamını dilerim.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.